Τι να κρατήσει ο Απόλλωνας από το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο, πέραν από την επιστροφή στις νίκες και την κορυφή; Μα φυσικά την εμφάνιση. Κάποιοι θα πουν πως οι «γαλάζιοι» δεν «βομβάρδισαν» την εστία της Πάφος FC, που κατέγραψε στο τέλος περισσότερες τελικές.
Ο Απόλλωνας όμως ήταν επιβλητικός μέσα στο γήπεδο, ουσιαστικός και οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν όλες ξεκάθαρες. Η δουλειά που έγινε για αυτό το παιχνίδι φάνηκε, ενώ και το αριθμητικό πλεονέκτημα σαφώς και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο ζητούμενο. Αυτό είναι που ζήτησε ο κόουτς από τους παίκτες και αυτό είναι που θέλει να έχει και διάρκεια, στα επόμενα ματς.
Είχε όμως και ατομικά, παίκτες που ξεχώρισαν ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Ζράντι έκανε για άλλο ένα παιχνίδι, εξαιρετική εμφάνιση. Ο μεσοεπιθετικός από τον Λίβανο κάνει… ΄ότι θες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. «Κλέβει» τη μπάλα, μοιράζει, ντριμπλάρει και… σουτάρει. Και κόντρα στην Πάφο το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε -άλλο ένα- εκπληκτικό γκολ.
Στα θετικά το γεγονός πως ο Πίττας επέστρεψε στα γκολ, ενώ και ο Αλμπάνης είχε πολύ καλή παρουσία. Ο Ελλαδίτης έχει κάποια στοιχεία τα οποία έλειπαν από την ομάδα τα προηγούμενα παιχνίδια και με τις πλαγιοκοπήσεις του αναμένεται να προβληματίσει αρκετά τις αντίπαλες άμυνες.
Ο Γερμανός προπονητής, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στη διάσκεψη για τα χαμένα πέναλτι και από τη στιγμή που είπε πως θα αλλάξουν οι εκτελεστές τους, τότε αυτό περιμένουμε να δουλευτεί στις επόμενες προπονήσεις.
Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που όπως τόνισε ο κ. Τσόρνιγκερ θα είναι δύσκολο, όμως ο στόχος δεν παύει να είναι άλλος πλην από τη νίκη.

Κύπρος Εγγλέζος