Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη δεν τον παίρνει τον Απόλλωνα, με τον στόχο των τριών βαθμών να είναι αδιαπραγμάτευτος στο σημερινό παιχνίδι του Τσιρείου κόντρα στην Πάφος FC (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy).
Καθ’ολη την διάρκεια της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αποφασισμένοι για υλοποίηση του στόχου αλλά πλέον θα πρέπει να το δείξουν και στην πράξη.
Απογοητεύτηκαν που δεν πήραν κάτι κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ μετά από μια εμφάνιση η οποία σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από αυτήν του αντιπάλου και όλο αυτό τους πείσμωσε.
Η σημαντική επιπλέον επιλογή για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα είναι ο Φάνος Κατελάρης ο οποίος αν είναι στο 100% της ετοιμότητας του τότε πιθανόν να επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα. Αν δεν είναι έτοιμος είναι και η επιλογή Μαλεκκίδη για τα στόπερ (επίσης πέρασε τραυματισμό μετά το ματς με την Ομόνοια), ενώ είναι και ο 100% έτοιμος Βουκασίν Γιοβάνοβιτς.
Ο ένας εκ των τριών ποδοσφαιριστών θα αποτελέσει και τον παρντενέρ του Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας. Ο Μαυρίας θα παίξει δεξιά και πιθανότατα ο Αλεσάμι αριστερά.
Ρόλο καθαρού αμυντικού μέσου θα πάρει ο Χάμπος με τριάδα μπροστά του, τους Ζράντι, Κολ και Ίλιεφ, με τον Αλμπάνη να διεκδικεί επίσης θέση. Πίττας και Νταμπό θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Χρίστος Χρίστου