Αν έπρεπε να αναδείξουμε τον ποδοσφαιριστή με την μεγαλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής της ομάδας, η απάντηση μάλλον θα ήταν εύκολη, με τον Βραζιλιάνο Έουλερ Σίλβα να κυριαρχεί ή να παίρνει την πλειονότητα των απαντήσεων.

Όντως φέτος ο αναγεννημένος Έουλερ κάνει πολύ καλή χρόνια ως τώρα. Ο ποδοσφαιριστής έχει δύο γκολ και τρεις ασσίστ ενώ έχει σημαδέψει και το δοκάρι. Ένας παίκτης πολυσύνθετος που αλλάζοντας θέση στον αγωνιστικό χώρο είναι λες και λογαριάζεται σαν καινούργια μετεγγραφή. Για αυτό αποτελεί πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή του Κέρκεζ και όσο συνεχίζει έτσι η θέση στην ενδεκάδα είναι δεδομένη.

Η ΑΕΛ σήμερα στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας αναμένεται να αγωνιστεί με τετράδα στην άμυνα της, με τον Έουλερ να παίρνει θέση στο αριστερό φτερό. Όμως ακόμα και σε τριάδα στην άμυνα, ο Βραζιλιάνος δεν χάνει την θέση στην ενδεκάδα της ομάδας αφού θα αγωνιστεί ως αριστερό φουλ μπακ. Όπως και να παρατάξει την ομάδα του ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο Έουλερ θα είναι στην ενδεκάδα. Οι λόγοι τους αναφέραμε πιο πάνω και στην ΑΕΛ έχουν να λένε για την ορθότητα της απόφασης να τον κρατήσουν στην ομάδα παρά την περσινή του μέτρα χρονιά.

Αριστείδου Μιχαήλ