Η ΑΕΛ ταξιδεύει σήμερα στην Άχνα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό στις 5 μμ. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους αφού προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και να ανέβουν και άλλο βαθμολογικά. Η έξοδος στο Δασάκι μόνο εύκολη δεν είναι και σε καμιά περίπτωση δεν ξεγελά η βαθμολογική θέση του Εθνικού. Στην ομάδα στην παρούσα φάση θεωρούν πιο σημαντικό να κερδίσει και όχι να έχει καλή απόφαση. Τωρά για την ΑΕΛ μετράνε οι βαθμοί και ο κύριος στόχος είναι να φύγει με το τρίποντο από την έδρα του Εθνικού.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, Μαζάν αριστερά, Τεσέϊρα και Σωτηρίου στο κέντρο της άμυνας και Σάντος δεξιά. Στην μεσαία γραμμή οι Μεντόγιεβιτς, με τους Ριέρα και Μάζουρεκ σε πιο προωθημένο ρολο. Στη επίθεση δεξιά θα κινείται ο Τόρες αριστερά ο Έουλερ και στην κορυφή ο Τσέποβιτς.

Στην περίπτωση που ο προπονητής της ομάδας επιλέξει άλλο σχηματισμό, όπως με Ανόρθωση οι Ριστέφσκι και Μαίντεβατς θα είναι στην ενδεκάδα στις θέσεις των Μαζάν και Τόρες.