Με rotation μόλις 10 παικτών πήγαν οι Μπακς στο Μαϊάμι, για να γνωρίσουν συντριβή από τους Χιτ (137-95) που διψούσαν για αίμα. Double-double σε 23 λεπτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έπαιξε αρκετά ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, έξι απουσίες είχε το Μιλγουόκι.
Τρεις πενταδάτοι (Τζρου Χόλιντεϊ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Μπρουκ Λόπεζ) και τρεις σημαντικοί παίκτες του rotation που θέλει να χρησιμοποιήσει φέτος ο Μάικ Μπουντενχόλζερ (Ρόντνι Χουντ, Σέμι Οτζελέγε, Μπόμπι Πόρτις) έμειναν εκτός αγώνα, με αποτέλεσμα οι Χιτ να κατασπαράξουν τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/10) τους Μπακς στο Μαϊάμι.
Tο 137-95 δεν θα προβληματίσει τους πρωταθλητές, σίγουρα όμως η συνολική τους εικόνα στην American Airlines Arena δεν ήταν καλή, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να τους αποκαθηλώσει από την κορυφή της Ανατολής και από την κορυφή του ΝΒΑ μετά από το περσινό σκούπισμα στον 1ο γύρο των playoffs.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε μόλις 22:48, σκόραρε 15 πόντους (3/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/10 βολές), μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκλεψε τρεις μπάλες, διάβασε το παιχνίδι καλά στο ξεκίνημα πασάροντας στα double-teams των Χιτ, όμως θα ήταν αφύσικο να έκανε κάτι περισσότερο σε μια τόσο κακή βραδιά για την ομάδα του.