Τα σενάρια θέλουν τον Πογκμπά να έχει συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γάλλο να μην απαντά ξεκάθαρα σε σχετικό ερώτημα που δέχτηκε.
Η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περάσει από πολλά στάδια και ακόμα κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την κατάληξή της.
Τα τελευταία σενάρια θέλουν τον παίκτη να τα έχει βρει σε όλα με τους κόκκινους διαβόλους ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Φυσικά, για να το κάνει αυτό ο σύλλογος του Μάντσεστερ χρειάστηκε να ανεβάσει την αρχική προσφορά του.
Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα ο Πογκμπά έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 400.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή 19.200.000 λίρες το χρόνο (περίπου 22,7 εκατομμύρια ευρώ) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Πογκμπά ρωτήθηκε σχετικά με το σχόλιό του να μην είναι ξεκάθαρο, αλλά από την άλλη να δείχνει μια θεωρητική προτίμηση στην παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Είμαι χαρούμενος στη Μάντσεστερ. Μου αρέσει να παίζω στην Αγγλία και στη Γιουνάιτεντ. Οσο βλέπετε να χαμογελάω σημαίνει πως είμαι ευχαριστημένος», ανέφερε στο Sky Italia.
Πάντως εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να βάλει αρκετά υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του 28χρονου Γάλλου που φτάνει τα 180 εκατομμύρια ευρώ.