Το παιχνίδι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Δόξα είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος α’ κατηγορίας. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την οποία μίλησε στο balla.com.cy ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά.
«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ισοδύναμες ομάδες σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει στο γήπεδο και θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Δεν θεωρώ ότι έχει προβάδισμα μια από τις δύο ομάδες» τόνισε αρχικά ο Κύπριος προπονητής.
ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ; «Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές στο τρανζίσιον και ειδικά ο Ολυμπιακός με αρκετά καλή επιθετική γραμμή γενικότερα».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: «Η Δόξα ήταν καλύτερη από εμάς στο α’ ημίχρονο. Είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά. Έχει έναν εξαιρετικό επιθετικό όπως ο Σαντίκ ο οποίος μπορεί να κάνει την μισή φάση γκολ, έχει ακραίους με ταχύτητα και παίκτες με εμπειρία όπως ο Αντάμοβιτς, ο Ασαμόα και κάποιοι άλλοι».

Χρίστος Χρίστου