Καθοριστική μέρα για τον Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός αναμένεται να δοκιμάσει να μπει στο γήπεδο στην απογευματινή προπόνηση και αναλόγως θα κριθεί αν μπορεί να τον υπολογίσει ο Σωφρόνης στο Τσίρειο.
Οι πιθανότητες είναι στο 50% για τον ποδοσφαιριστή και εννοείται πως δεν πρόκειται να ρισκάρει ο προπονητής, αν δεν είναι 100% έτοιμος.
Για το λόγο αυτό, έχει αρχίσει να προετοιμάζει άλλες λύσεις με τον Λουντέμο να είναι η κλασική επιλογή για την ίδια θέση. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο Νορβηγός σε σχέση με το Γεωργιανό, όμως αν βρεθεί σε καλή μέρα, έχει τα φόντα να δώσει καλή λύση στο πλάνο της ομάδας.
Ο Σωφρόνης που μετρά και την τεράστια απώλεια του Ντανίλο, σε σχέση πάντα με την εικόνα που έδειξε ο Βραζιλιάνος στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.
Όπως γράψαμε, ο Βραζιλιάνος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε και με τη Δόξα Κατωκοπιάς και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ που είναι ορισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.
Στα συν για τον προπονητή, οι προσθήκες τριών παικτών σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας.
Ο Νατέλ, ο Μάγκλιτσα και ο Βινίσιους θα είναι στην αποστολή, με το Βραζιλιάνο να παίρνει θέση στην 11άδα και τους άλλους δύο στον πάγκο.