Η νίκη κόντρα στη Μάλμε έμοιαζε θεωρητικά αυτονόητη για την Τσέλσι και ήρθε με εύκολο τρόπο μάλιστα (4-0). Ωστόσο ο Τούχελ δεν χάρηκε και ιδιαίτερα καθώς από τ πρώτο κιόλας μέρος είδε τους δύο βασικούς ρου επιθετικούς (Λουκάκου και Βέρνερ) να αποχωρούν τραυματίες.
Η Τσέλσι με αυτή τη νίκη έφτασε στους 6 βαθμούς ενώ η Μάλμε έμεινε στο μηδέν και χωρίς να έχει σκοράρει.
Στο 3ο μόλις λεπτό η κεφαλιά του Τσίλγουελ πέρασε λίγο έξω και στο 5’ ο Λουκάκου έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Βέρνερ έχασε το άχαστο εξ επαφής.
Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και στο 8’ το σουτ του Λουκάκου κόντραρε στον Όλσον αλλά ο Νταλίν έσωσε όμως στο επόμενο λεπτό ο Τιάγκο Σίλβα σέντραρε από δεξιά και ο Κρίστενσεν από το ύψος του πέναλτι με όμορφο γυριστό, έγραψε το 1-0.
Στο 18’ ο Λουκάκου μπήκε παλικαρίσια στην περιοχή και ο Νίλσεν του έκανε πέναλτι, με τον Ζορζίνιο να το μετατρέπει σε γκολ για το 2-0. Ωστόσο σε αυτή τη φάση ο Λουκάκου τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς.
Στο 30’ το βολέ του Τσίλγουελ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 32’ ο Νταλίν έσωσε μετά από σουτ του ίδιου παίκτη και στο 40’ ο Καντέ έβγαλε κάθετα στον Χάβερτς που από κοντά πλάσαρε αλλά είδε τον Νταλίν να σώζει με τα πόδια.
Στο 48ο λεπτό ο Χάντσον Οντόι έκανε την κούρσα από αριστερά, έβγαλε κάθετα στον Χάβερτς και ο Γερμανός από δύσκολη γωνία πλάσαρε τον Νταλίν για το 3-0. Στο 51’ η σέντρα του Μάουντ πέρασε απ’ όλους, ενώ στο 55’ ο Λάρσον έκανε πέναλτι στον Ρίντιγκερ και ο Ζορζίνιο ευστόχησε ξανά για το 4-0.
Στο 62’ ο Ντιαβαρά έσωσε μετά από σουτ του Χάντσον Οντόι ενώ στο 76’ οι Χάντσον Οντόι και Αλόνσο δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα από κοντά. Στο 80’ το σουτ του Αλόνσο πέρασε μόλις έξω.
ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα (65’ Τζέιμς), Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ (66’ Αλόνσο), Καντέ (65’ Σαούλ), Ζορζίνιο, Μάουντ, Βέρνερ (44’ Χάντσον Οντόι), Λουκάκου (23’ Χάβερτς)
ΜΑΛΜΕ: Νταλίν (46’ Νταιαβαρά), Λάρσον, Πένια (58’ Ρακίπ), Μπρόρσον, Μπεργκέτ (83’ Μοϊσάντερ), Κρίστιανσεν (58’ Νάλιτς), Όλσον, Νίλσεν, Μπιρμάντσεβιτς (46’ Αμπουμπακάρι), Ινοσέντ, Τσόλακ