Απογοήτευση στο πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ισοπαλία… σαν ήττα από τη Φλορα, αφού η ομάδα του βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0 και να ισοφαρίζεται.
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, για ακόμη μια φορά έπρεπε να σκοράρουμε παραπάνω φορές. Ετσι όπως παίξαμε έπρεπε να σκοράρουμε πάνω από δυο γκολ. Μετά το 2-0 έπρεπε να ήταν ευκολότερο για μας. Το εύκολο το κάναμε δύσκολο. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, εκεί είναι η προσοχή μας».
Για το αν πίστεψε πως στο 2-0 η Ανόρθωση θα έπαιρνε τη νίκη: «Δεν είμαι σίγουρος με βάσει των παιχνιδιών που έχουμε παίξει. Το πρόβλημα μας είναι αυτό. Σαν ομάδα πρέπει να δουλέψουμε αλλά και ως ατομικά. Για να διορθώσει κάποια πράγματα πρέπει να δουλέψεις».
Για τον Κατσαράβα: «Καλό παιχνίδι. Τον υπολογίζουμε. Όλοι είχαν ευκαιρία να παίξουν εκτός αυτός. Προσπαθεί, ακόμη είναι πολύ μακριά σε αυτά που ξέρω ότι μπορεί να δώσει. Είχε καλή παρουσία. Είμαστε ευχαριστημένοι».
Για το πως μπορεί η Ανόρθωση να βελτιωθεί και να πάρει την ουσία: «Η εικόνα ήταν καλή, έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε πάνω από δύο γκολ. Το πρόβλημα μας είναι αμυντικά. Γενικώς ως ομάδα. Στην προετοιμασία είχαμε προβλήματα».
Για τον Αμπαρτζουμιάν: «Ήταν αναγκαστική αλλαγή. Δεν ξέρω αν είναι πολύ σοβαρό».
Ο Μιχάλης Ιωάννου από την πλευρά του δήλωσε: «Προηγηθήκαμε 2-0. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα ως ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα βλέπουμε την ΑΕΚ, θέλουμε να κερδίσουμε. Εκεί είναι η προσοχή μας».