Το τρένο της Μπάγερν σφύριξε και στη Λισσαβόνα όπου επικράτησε με 4-0 της Μπενφίκα.
Στο 5ο λεπτό ο Σανέ βρέθηκε σε καλή θέση αλλά αστόχησε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι έπιασε την κεφαλιά και ο Βλαχοδήμος έκανε μεγάλη επέμβαση. Η Μπενφίκα απείλησε στο 13′ με κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ. Στο 29′ ο Βλαχοδήμος έκανε ακόμα μια εξαιρετική επέμβαση, αυτή τη φορά σε πλασέ του Κομάν. Στο 32′ ο Νούνιες ελευθερώθηκε πολύ ωραία και σούταρε με τον Νόιερ να διώχνει εκπληκτικά. Ο Σανέ στο 38′ έκανε το σουτ με την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι. Οι Βαυαροί σκόραραν στο 42′ με τον Λεβαντόφσκι αλλά το VAR έδειξε ότι ο Πολωνός είχε σπρώξει την μπάλα με το χέρι στο στα δίχτυα. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος (48′) ο Βλαχοδήμος είπε «όχι» σε προσπάθεια του Παβάρ. Η Βαυαρική πίεση συνεχίστηκε και στο 52′ ο Μίλερ σκόραρε όμως το VARέδειξε οφσάιντ του Κομάν στην αρχή της φάσης. Στο 55′ ο Νόιερ έκανε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Γκονσάλβες. Η Μπενφίκα έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 69′ όταν ο Νούνιες δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1. Ο Σανέ εκτέλεσε απευθείας φάουλ και δεν άφησε περιθώριο στον γκολκίπερ της Μπενφίκα. Στο 80′ οι Βαυαροί πέτυχαν το 0-2 καθώς ο Έβερτον με αυτογκόλ έκανε το 0-2. Δύο λεπτά μετά ο Σανέ έστρωσε για τον Λεβαντόφσκι και αυτός προ κενής εστίας πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Η Μπενφίκα είχε καταρρεύσει και στο 85′ ο Σανέ έγραψε το 0-4 με κοντινό πλασέ.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Οταμέντι, Γριμάλδο, Βερίσιμο, Φερτόνχεν, Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο (81’Τααράμπτ), Αντρέ Αλμέιδα (40’Γκονσάλβες), Γιάρεμτσουκ (76’Έβερτον), Ράφα Σίλβα (81’Πίτσι), Νούνιες (81’Ράμος)
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ζίλε, Παβάρ (67’Γκνάμπρι), Ερναντές, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ, Μίλερ (77’Στάνισιτς), Κομάν, Σανέ, Λεβαντόφσκι