Ο Κώστας Μαλέκος, μίλησε για τον Ιβάν Τρισκόφσκι στο νέο επεισόδιο «Balla με τον Μάλε», κατέθεσε την άποψή του αλλά μίλησε και το 2015 γιατί δεν τον πήρε ο Πρόδρομος.
«Ο Τρισκόφσκι μας έδειξε από πολύ παλιά που ήταν στο ΑΠΟΕΛ, τι παίκτης είναι. Τώρα αν περιμέναμε μέχρι σήμερα να καταλάβουμε την αξία του, και όχι τότε που έφυγε από το ΑΠΟΕΛ το 2012 είναι λάθος, αυτά είναι τα λάθη του ΑΠΟΕΛ», είπε αρχικά για να συμπληρώσει ο Μιχάλης Παπαγεωργίου ότι ο ποδοσφαιριστής πωλήθηκε έναντι 2-2,5 εκατ. ευρώ στο Βέλγιο.
Στη συνέχεια ο Μάλε ανέφερε: «Από τη στιγμή που ξέρεις πως μετά από τρία χρόνια (σ.σ. Ιανουάριο του 2015 όταν υπέγραψε στην ΑΕΚ), τον ενδιαφέρει η προοπτική της Κύπρου, πάεις τζαι πιάνεις τον πίσω».
Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, σημείωσε πως τον Ιανουάριο του 2015 ο Πρόδρομος Πετρίδης ήθελε τον Τρισκόφσκι στην ομάδα, όμως ο Φινκ τον απέρριψε για να φέρει στην ομάδα τον Ναφίου.
«Τωρά να πιστέψω πως ο Πρόδρομος άκουσε τον Φινκ. Δεν ενδιαφέρθηκε για τον Τρισκόφσκι. Αν ο Πρόδρομος, ήθελε πίσω τον Τρισκόφσκι, ήταν να τον πιάει. Δεν τον ήθελε τόσο πολύ, για να μην τον φέρει».