HΒιγιαρεάλ νίκησε με 4-1 τη Γιάνγκ Μπόις στη Βέρνη και παρέμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Πίνο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 12′ με σουτ του Ελιά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 16′ ήρθε το 0-2 με κεφαλιά αυτή τη φορά του Μορένο. Οκτώ λεπτά μετά ο Γκαρσία δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι. Ο Ντανζουμά στο 29′ βρέθηκε σε εξαιρετική θέση αλλά σούταρε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Έμπισερ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Ελιά σούταρε άουτ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» είχαν δοκάρι στο 51′ με τον Πεντράθα. Έξι λεπτά μετά ο Ρούγι είπε «όχι» τον Φάσναχτ. Ο γκολκίπερ της Βιγιαρεάλ έκανε μεγάλη επέμβαση στο 63′ σε προσπάθεια του Καμαρά. Τελικά η Γιάνγκ Μπόις κατάφερε να μειώσει στο 78′ με κούρσα και πλασέ του Ελιά. Η Βιγιαρεάλ όμως σφράγισε τη νίκη της στο 88′ όταν ο Πίνο δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Φαν Μπαλμόους αλλά στην επαναφορά ο Αλμέρτο Μορένο έγραψε το 1-3. Στο 92′ ο Τσουκουέζε διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κοντινό πλασέ.
ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Φον Μπαλμόους, Καμαρά, Ενγκαμαλό, Ελιά, Σιμπατσό (70’Κανγκά), Έμπισερ, Λεφόρ (62’Χεφτί), Γκαρσία, Λοπέρ, Μάρτινς Περέιρα (70’Ράιντερ), Φάσναχτ (90’Μαμπιμπί)
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Αλμπιόλ (83’Μαντί), Πάοθ Τόρες, Φόιθ, Πεδράθα, Κοκλέν (70’Αλμέρτο Μπορένο), Καπού, Παρέχο, Ντανζουμά (90’Τσουκουέζε), Τζεράρ Μορένο, Πίνο (89’Μόι Γκόμεθ)