Μετά τις τοιχογραφίες στους πυλώνες της «Αγιά-Σοφιάς», ο Μελισσανίδης ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις στο γήπεδο της ΑΕΚ, με τα έξι κανόνια που θα έχουν τα ονόματα και την εικόνα των μεγάλων σκόρερ της.
Ενθουσιασμό έφερε στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ η σκέψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στους πυλώνες του νέου γηπέδου να υπάρχουν οι τοιχογραφίες με τέσσερις σπουδαίες μορφές της ιστορίας της «Ένωσης». Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, ετοιμάζει νέες εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας.
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως πέρα από τις τοιχογραφίες, τα κέρινα ομοιώματα που θα υπάρχουν στο μουσείο του συλλόγου, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ σκέφτεται να τιμήσει και τους μεγάλους γκολτζήδες της ΑΕΚ με έξι κανόνια που θα είναι γύρω από το γήπεδο.
Πρόκειται για τους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου, Μαύρο, Μπάγεβιτς, Δημητριάδη και Νικολαΐδη, των οποίων τα ονόματα και οι εικόνες θα είναι πάνω σε αυτά τα κανόνια.
Από εκεί και πέρα, στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη υπάρχει και άλλη μία σκέψη, η οποία αν υλοποιηθεί θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.
Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως δείχνει αποφασισμένος να βάλει σε κάποιο μέρος του γηπέδου φωτογραφίες διαιτητών που έχουν μείνει στην ιστορία επειδή «έσφαξαν» την ΑΕΚ.