ΞΕΣΠΑΣΜΑ Γιαννακόπουλου: «Όταν έφερνε μισθοφόρους για να γ@@@@ τον Παναθηναϊκό…»
Ελλάδα Μπάσκετ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Γιαννακόπουλου: «Όταν έφερνε μισθοφόρους για να γ@@@@ τον Παναθηναϊκό…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Οι ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα αποφάσισαν να δείξουν τον… δρόμο στον Τζόρντι Μπερτομέου το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που κατά την παρουσία του στα κοινά είχε ταχθεί εναντίον του ουκ ολίγες φορές, απασφάλισε…
Ο κάτοχος των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αναρτήσεις του στο instagram επιτέθηκε στον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης για την κακοδιαχείριση του στην Ευρωλίγκα.
«Κάποιοι από εμάς μπορούσαν πάντα να δουν πίσω από τη μάσκα σου. Τώρα μέχρι και οι τυφλοί μπορούν να δουν», έγραψε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε μια φωτογραφία του Μπερτομέου ενώ σε στόρι αναφέρει:
«Οι άνθρωποι του μπάσκετ και εγώ προσωπικά θέλουμε να ξέρουμε γιατί ο Τζόρντι Μπερτομέου διώχθηκε από τη Euroleague. Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 3 εκατ. ευρώ που πλήρωσα σε τιμωρίες; Θα μου δώσει κάποιος πίσω όλο τον χρόνο που δυσφήμισε το όνομα μου; Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 50 εκατ. ευρώ που έβαλα όλα αυτά τα χρόνια και που πήγαν στράφι από τον Μπερτομέου που έφερνε μισθοφόρους στο ΟΑΚΑ για να γ@@@@ τον Παναθηναϊκό;», καταλήγει.

Related posts