Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διάσκεψη τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια για τον αυριανό αγώνα με τη Φλόρα στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa Conference League.

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

«Είναι το τρίτο παιχνίδι στον όμιλο. Τα πρώτα δύο παιχνίδια στον όμιλο ήταν με καλύτερες ομάδες από εμάς. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα, χωρίς να υποτιμώ τη Φλόρα, να νικήσουμε το παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για την Φλόρα που παίζει σε ομίλους ναι, όμως χωρίς να υποτιμούμε το παιχνίδι, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την Φλόρα: «Για να παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι καλή ομάδα. Δεν έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μετά το τελευταίο αποτέλεσμα. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι ευκαιρία για εμάς να πάρουμε βαθμούς. Δεν με νοιάζει εάν η ομάδα μου είναι το φαβορί ή όχι. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, τότε έχουμε πρόβλημα».

Για τα αγωνιστικά: «Θα είναι στην αποστολή ο Λάφερτι, θα δούμε όμως αν θα αγωνιστεί. Εκτός θα είναι ο Κορέια».

ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στον όμιλο. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Θα δώσουμε και εμείς με τη σειρά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Για την αντίδραση που χρειάζεται μετά την ΑΕΛ: «Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, σημασία έχει η αντίδραση που βγάζεις. Η νίκη με τη Φλόρα είναι το καλύτερο φάρμακο».