Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση έκανε η Σάλτσμπουργκ, που κέρδισε με 3-1 τη Βόλφσμπουργκ κι έφτασε τους 7 βαθμούς. Μάλιστα σε έναν όμιλο που υπάρχουν ήδη τρεις ισοπαλίες, ίσως οι 7 βαθμοί να αρκούν. Στους 2 πόντους έμειναν οι «λύκοι».

Στο 3ο μόλις λεπτό η Σάλτσμπουργκ έφυγε όμορφα στην αντεπίθεση, ο Ζάιβαλντ έβγαλε κάθετα στον Αντεγέμι που τσίμπησε όμορφα προ του Εμπαμπού και πάσαρε τον Κάστελς για το 1-0. Μάλιστα στο 12’ ο Οκαφόρ κατέβασε όμορφα στην πλάτη του Μπρουκς, έκανε το σουτ από κοντά αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Γερμανών αλλά στο 15’ ο Άρνολντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ενμετσά με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-1.

Στο 39ο λεπτό μετά από γύρισμα από δεξιά η μπάλα στρώθηκε στον Ενμετσά που πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Βέμπερ έβαλε σωτήρια την προβολή και στο 45’ ο Οκαφόρ έκανε καταπληκτική ενέργεια και γύρισα από αριστερά, ο Σούσιτς πλάσαρε από το πέναλτι και ο Κάστελς έσωσε με τα πόδια.

Στο 57’ μετά από κόρνερ ο Αντεγέμι έπιασε φοβερό τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Κάστελς είπε όχι και στο επόμενο λεπτό ο Σούσιτς έκανε το πλασέ από το πέναλτι αλλά ο Ρουσιγιόν έσωσε πάνω στη γραμμή.

Και στο 65’ μετά από κόρνερ η άμυνα της Βόλφσμπουργκ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, ο Κρίστενσεν έκανε το γύρισμα και ο Οκαφόρ από κοντά με πλασέ έγραψε το 2-1. Στο 73’ ο Λουκεμπάκιο έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Κεν απέκρουσε ασταθώς αλλά στη συνέχεια είπε όχι και σε προβολή του Λ.Ενμετσά.

Και στο 77’ μετά από νέο κόρνερ ο Μπερνάρντο πήρε την κεφαλιά και ο Οκαφόρ από κοντά γύρισε και σούταρε για το 3-1.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Ονγκενέ, Αάρονσον, Ούλμερ (86’ Γκούιντο), Βέμπερ (72’ Μπερνάρντο), Ζάιβαλντ, Καμαρά (66’ Καπάλντο), Σούτσιτς, Οκαφόρ (87’ Σίμιτς), Κρίστενσεν, Αντεγέμι (86’ Ανταμού)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Λακρουά, Βρανξ, Λούκας Ενμετσά, Στέφεν, Ρουσιγιόν (70’ Οτάβιο), Εμπαμπού, Μπρουκς, Μπακού (70’ Φέλιξ Ενμετσά), Λουκεμπάκιο, Άρνολντ