Την προσεχή Κυριακή (24/10 17:15), θα γίνει το πρώτο Clasico της σεζόν ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ.
Ωστόσο η απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι μόλις τέσσερις μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι, μόνο σε τρεις θύρες του γηπέδου υπάρχει sold out.
Ο λόγος για την θύρα των φανατικών η οποία βρίσκεται στην βόρεια πλευρά πίσω από την εστία, αλλά και για τις δύο κερκίδες πίσω από τις εστίες στο πάνω διάζωμα, όπου οι θέσεις δεν είναι πολλές και πρόκειται για τα πιο φτηνά εισιτήρια.
Σ’ ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου υπάρχουν απούλητα εισιτήρια, ενώ σε μερικές, αν μπει κάποιος να δει την ol line αγορά των εισιτηρίων έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα. Η υπερβολικά μικρή ζήτηση που υπάρχει στα εισιτήρια, για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην πόλη για την κακή πορεία, αλλά και για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Καταλονίας, μετά την φυγή του Μέσι…
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Football Espana, δεν έχουν πουληθεί ούτε τα μισά εισιτήρια της χωρητικότητας του γηπέδου, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα σε μόνο τρεις από τις 40 εισόδους του γηπέδου να μην υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια.