Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο πάγκο της Νιούκαστλ, ο Στιβ Μπρους, από την Τετάρτη (20/10) αποτελεί επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν από κοινού στη λύση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου.
Ο 60χρονος Άγγλος κόουτς, ο οποίος στην αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ (2-3), συμπλήρωσε τα 1000 παιχνίδια στην καριέρα του ως προπονητής, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του στην Telegraph εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τους πάγκους. Το τελευταίο διάστημα στις «καρακάξες» τον επηρέασε ψυχολογικά, υποστηρίζοντας ότι ήταν δύσκολο για εκείνον να διαχειριστεί τα όσα γράφονταν για εκείνον.
«Νομίζω ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά. Δεν είναι μόνο για μένα. Έχει επηρεάσει ολόκληρη την οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολο. Το να μην είμαι ποτέ πραγματικά επιθυμητός, να νιώθω ότι οι άνθρωποι ήθελαν να αποτύχω, να διαβάζω ανθρώπους συνεχώς να λένε ότι θα αποτύχω, ότι ήμουν άχρηστος, μια σπατάλη χώρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρους.