Επιτέλους νίκη για την Μπαρτσελόνα, που έστω και δύσκολα, επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό Κιέβου και μάζεψε τους πρώτους της βαθμούς.
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Άλμπα σέντραρε όμορφα από αριστερά και ο Ντεστ πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι αλλά αστόχησε για λίγο και στο 17’ η Μπαρτσελόνα απείλησε και πάλι με κεφαλιά αλλά από τον Λουκ Ντε Γιονγκ αυτή τη φορά.
Στο 21ο λεπτό ο Λουκ ντε Γιονγκ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μπούστσαν έσωσε εντυπωσιακά ενώ στο 36’ μετά από γέμισμα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι στον Ντεστ που έκανε το πλασέ με τη μία αλλά είδε τον Μπούστσαν να σώζει ξανά. Και στο ίδιο λεπτό ο Άλμπα σέντραρε από αριστερά και ο Πικέ με πλασέ στην κίνηση από κοντά έγραψε το 1-0.
Στο 44ο λεπτό ο Λουκ Ντε Γιονγκ αστόχησε ξανά με κοντινή κεφαλιά ενώ στο 52’ η άμυνα της Ντιναμό πρόλαβε τον Φάτι που έβγαινε μόνος.
Στο 54’ ο Φάτι βρέθηκε με πλάστη μπροστά στο τέρμα του Μπούστσαν και προσπάθησε να σκοράρει με όμορφο γυριστό αλλά αστόχησε.
Στο 71ο λεπτό το σουτ του Κοουτίνιο πέρασε μόλις έξω ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη στιγμή.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Πικέ, Μινγκέθα (46’ Φάτι), Λενγκλέ, Ντεστ, Μπούσκετς, Φ.Ντε Γιονγκ, Γκάβι (69’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Ντεπάι (75’ Αγουέρο), Λ.Ντε Γιονγκ (46’ Κοουτίνιο)
ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπούστσαν, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Σουπριάχα (62’ Χαρμάς), Μπουγιαλσκί (85’ Ραμίρες), Κεντζιορά (78’ Τίμτσικ), Σαπαρένκο, Μικολένκο, Τσιχανκόβ (85’ Καραβάεβ), Σίντορτσουκ, Ντε Πένα (62’ Βιτίνιο)