Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League κόντρα στην Φλόρα αποτελεί για την Ανόρθωση μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πρώτη νίκη που ουσιαστικά θα την κρατήσει ακόμα ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό, ενώ θα της προσφέρει και σημαντικό οικονομικό όφελος ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ.
Αυτά τα δύο πέραν από το πρεστίζ ομάδας και παικτών θα αποτελέσουν τα σημαντικά κίνητρα για το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια για νικηφόρο αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Πέμπτης στο ΓΣΠ (19:45/Cytavision Sports 3/Live balla.com.cy).
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και οι αυτοί που έμειναν εκτός αποστολής ήταν οι αναμενόμενοι και αναφερόμαστε σε Κορέια και Μπουσουλάτζιτς. Οι υπόλοιποι «23» είναι διαθέσιμοι και από αυτούς ο Γεωργιανός προπονητής θα επιλέξεις τους έντεκα που θα πάρουν φανέλα βασικού.
Όλα δείχνουν ότι η τεχνική ηγεσία θα πάει με ένα σύστημα 4-2-3-1 για να χτυπήσει το παιχνίδι.
Ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστέρά αναμένεται να είναι οι Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης,. Αραγιούρι και Αβραάμ.
Οι δύο αμυντικοί μέσοι αναμένεται να είναι οι Αρτυματάς και Χουμπάουερ και τριπλέτα πίσω από τον φορ ο οποίος θα είναι είτε ο Λάφερτι είτε ο Λάζαρος, θα είναι οι Πόποβιτς, Καλτσάς (δεξιά) και Ουάρντα (αριστερά).

Χρίστος Χρίστου