Ο Χρύσης Μιχαήλ σχολίασε στην ιστοσελίδα μας το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που είναι προγραμματισμένο τη Δευτέρα.
«Πρέπει να χωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο κομμάτια. Πρώτα στην απόδοση. Η ΑΕΚ είναι βελτιωμένη, με καλή εικόνα στα παιχνίδια της αλλά πρέπει να μεγαλώσει τα καλά της διαστήματα. Με την ΠΑΕΕΚ υπερίσχυσε για 15-20 λεπτά, μετά το ξανάκανε αλλά είχε και διαστήματα που δεν ήταν όπως έπρεπε. Η Ανόρθωση έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ ότι ήταν πολύ καλή.
Το δεύτερο κομμάτι είναι η έδρα. Η Ανόρθωση παίρνει βαθμούς στη έδρα της και θα παίξει σημαντικό ρόλο. Γίνεται πιο επιθετική, με περισσότερες απαιτήσεις», ήταν το αρχικό του σχόλιο.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: «Έχουν και οι δύο ομάδες ποδοσφαιριστές που μπορούν να δημιουργήσουν. Το θέμα είναι αν θα λειτουργήσουν σωστά αμυντικά. Υπάρχουν και στις δύο ομάδες κενά. Η ΑΕΚ έφτιαξε ευκαιρίες με την ΠΑΕΕΚ, από το… πουθενά μπορεί να σκοράρει. Και η Ανόρθωση μπορεί, επίσης. Το κλειδί πιστεύω ότι είναι η άμυνα, διότι και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ: «Αν νικήσει, τότε εκτός από την Ανόρθωση θα αυξήσει τις διαφορές κι από άλλες ομάδες. Θα βάλει τις βάσεις γι’ αυτό που διερωτώνται όλοι, αν δηλαδή μπορεί για πρωτάθλημα. Δεν παίζει ρόλο το ότι είναι νέα ομάδα. Έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Αν νικήσει, τότε πάει ξεκάθαρα για τον τίτλο».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: «Κοίταξε, η Ευρώπη παίζει το ρόλο της. Θα δώσει τα πάντα για να πάρει βαθμούς με τη Φλόρα, ανεξαρτήτως αν οι πιθανότητες πρόκρισης είναι λίγες. Θέλει όμως τη νίκη για να μπει στο… παιχνίδι. Αν δεν νικήσει την ΑΕΚ, θα μεγαλώσουν οι αποστάσεις κι όσο κι αν λέμε ότι υπάρχει δρόμος, δεν είναι τόσο μακρύς όσο νομίζουμε. Έχει την πίεση. Το πρόβλημά της είναι η εικόνα της στα εκτός έδρας παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ, αλλά και το ότι δέχεται εύκολα γκολ».

Ανδρέας Βεντούρης