Ο τίτλος του κειμένου που…συνάδει 100% με την πραγματικότητα στην οποία διέρχεται η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
Είναι…άπαντες στην πρίζα! Λες και κάθονται…πάνω σε αναμμένα κάρβουνα για τους εξής λόγους.
1. Οι αποφάσεις των διαιτητών. Φάνηκε ότι και στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, προέκυψαν αποφάσεις ο οποίες αδίκησαν την ομάδα. Είτε η περίπτωση που έγινε παράβαση, όπως αποδείχθηκε πάνω στον Οκριασβίλι χωρίς να αλλάξει κάτι από παρέμβαση του VAR, είτε και η παρέμβαση που έγινε στο σε βάρος της πέναλτι.
Αν είναι κάτι, για το οποίο έχει 100% δίκαιο η αντίδραση της διοίκησης, είναι η ετεροβαρής χρήση του VAR σε συγκεκριμένους αγώνες.
2. Η κατάσταση των τραυματιών και ο λόγος για Ντανίλο και Νταουσβίλι. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα. Η πρώτη (ανεπίσημη) ένδειξή, κάνει λόγο για τραυματισμό και των δύο στον αστράγαλο και ότι τα κτυπήματα δεν θα τους αφήσουν για καιρό, εκτός δράσης.
Πιθανόν και σήμερα να προκύψει ιατρική διάγνωση.
3. Η δεινή βαθμολογική θέση που προκαλεί…αφόρητη πίεση και το δείχνει στο γήπεδο η ομάδα. Τεράστιο άγχος για να κρατήσει αποτέλεσμα κάτι που φάνηκε στην επανάληψη του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.
Είναι βέβαια θέμα, το οποίο έχει την ευθύνη και μόνο της ομάδας, μετά την αποτυχημένη πορεία της στις 6 αγωνιστικές.
Πάει να παίξει την Κυριακή στο Τσίρειο με τον Άρη και…τρομάζει το σενάριο να βρεθεί σε τεράστια βαθμολογική απόσταση, από μία ομάδα-έκπληξη μέχρι στιγμής.
Η μοναδική αλλά και σημαντική εξέλιξη, εν όψει του επόμενου αγώνα, είναι η επιστροφή των Λέο Νατέλ (ειδικά ο Βραζιλιάνος) και Άντον Μάγκλιτσα. Ο πρώτος αναμένεται να πάρει θέση στην 11άδα και ο Κροάτης, με την ελπίδα ότι θα βελτιωθεί, μπορεί να είναι μία καλή επιλογή από τον πάγκο.