Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ομόνοια – Ένωση 54-84: Εύκολο πέρασμα από τον Άγιο Δομέτιο!
ΕΝΠ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ομόνοια – Ένωση 54-84: Εύκολο πέρασμα από τον Άγιο Δομέτιο!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Νωρίτερα, ήταν η ΑΕΚ που έφθασε στο «3/3», κερδίζοντας τον Απόλλωνα. Όμως η μοναξιά της στην κορυφή, κράτησε για περίπου τρεις ώρες, μιας και η Ένωση είναι συγκάτοικος της στο ρετιρέ!

Εκμεταλλευόμενη (και) την απουσία του Φλουτ και για μιαν ακόμη φορά, στηριζόμενη στη δυνατή της άμυνα, η «βυσσινί» ομάδα, έφθασε σε μιαν εύκολη επικράτηση καθώς νίκησε στον Άγιο Δομέτιο, την Ομόνοια με σκορ 54-84.

Τρίτη στη σειρά επιτυχία για την (προσηλωμένη στο στόχο, για μιαν ακόμη φορά) Ένωση, που ήταν και η πρώτη εκτός έδρας, μετά τις δυο εντός, κατά τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

1ο ημίχρονο

Πολύ καλό το ξεκίνημα της Ένωσης, η οποία στο 3`, προηγήθηκε με 1-10! Οι πράσινοι έψαχναν από νωρίς για λύσεις, πριν τους «ξεφύγει» το παιχνίδι.

Ωστόσο οι πράσινοι… έπεσαν πάνω στην (για μιαν ακόμη φορά) δυνατή άμυνα της Ένωσης και από τη στιγμή που δεν είχαν διαθέσιμο τον Φλουτ, τα πράγματα, δεδομένα ήταν δύσκολα. Η Ένωση, προηγήθηκε με 8-21, λίγο πριν το 10-21, που ήταν το σκορ στο 10`.

Η 2η περίοδος, ξεκίνησε σε ένα αργό τέμπο. Αλλά η διαφορά, παρέμενε σταθερά πάνω από τους 10, πάντα για τους φιλοξενούμενους (14`: 16-28). Στη συνέχεια, η Ένωση ανέβηκε στο +15 (21-36) και ήδη τα πράγματα δυσκόλευαν αρκετά για την Ομόνοια

Στο 18`, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο +17 (24-41) και ενώ, με τη λήξη του ημιχρόνου, το σκορ πήγε στο 26-43.

2ο ημίχρονο

Στο +25 (27-52) ανέβηκε η Ένωση στις αρχές της 3ης περιόδου και όπως φάνηκε από το χρονικό εκείνο σημείο, τα πράγματα έπαιρναν το δρόμο τους. Η Ομόνοια δυσκολευόταν αρκετά, να βρει λύσεις, έστω για να μειώσει κάπως τη διαφορά.

Στο 25`, η διαφορά έφθασε στους 28 (28-56) και με βάση, τη διαφορά στον τομέα των επιλογών, δεν θα ήταν υπερβολή, να έλεγε κανείς ότι το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί…

Με τη συμπλήρωση της 3ης περιόδου, η Ένωση προηγήθηκε με 40-61.

Μετά από την εξέλιξη στις τρεις πρώτες περιόδους, επί της ουσίας, η 4η, έγινε… επειδή έπρεπε να γίνει. Αργό το τέμπο, με την Ένωση να κρατάει με ευκολία το σαφές προβάδισμα και με το χρόνο να κυλάει υπέρ της, οδηγώντας την με μαθηματική ακρίβεια, στο «3/3»!

Πάντως οι παίκτες της Ομόνοιας, εξακολουθούσαν να παλεύουν για το ότι καλύτερο δυνατό, με στόχο να κρατήσουν τη διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Όμως το ύψος της, έφθασε στους 32 (47-79) στο 38`, ενώ το τελικό σκορ ήταν 54-84.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ