Την άποψη ότι δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.
«Με το δείγμα των έξι αγωνιστικών και με τα όσα ακούστηκαν το καλοκαίρι, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα. Δεν λέω ότι είναι πάρα πολύ καλός ο Απόλλωνας, αλλά παίζει καλύτερα από τους υπόλοιπους. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δεν έχουμε μέχρι στιγμής το εύκολο τέρμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, πράγμα το οποίο κυρίως σε παιχνίδια ντέρμπι κάνει τη διαφορά όπως χθες γιατί η Ομόνοια τρεις ευκαιρίες είχε και σκόραρε. Γενικά παίξαμε καλά χθες, αλλά όταν δεν κερδίζεις και είσαι ο Απόλλωνας, η ήττα είναι αυτό που μετρά. Σιγά σιγά η ομάδα ανακτά μια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Θέλει χρόνο αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».
Για τη φάση του Νταμπό: «Συμβαίνουν αυτά. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, μέταλλο. Θέλαμε να δούμε την ομάδα με ένα δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας. Να δούμε πως θα παρουσιαστεί και νομίζω η παρουσία μας ήταν εξαιρετική. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το ότι η Ομόνοια αμύνθηκε με κάθε τρόπο στα τελευταία τριάντα λεπτά λέει αρκετά για την εμφάνιση μας. Έτσι είναι όμως υπάρχει δρόμος. Δεν υπάρχει καλή και κακή ήττα. Για μας το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Προετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι με την Πάφο».