Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το ματς με την ΑΕΛ και για την διαιτησία.
Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Να είμαστε χαρούμενοι μετά από ήττα δεν γίνεται. Φυσικά σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα καθώς χθες η εικόνα των δύο ομάδων δεν αντικατοπτρίσει το τελικό σκορ. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ήταν που έκανε της ευκαιρίες , όμως με φάσεις κανείς δεν παίρνει βαθμούς. Η ουσία είναι ότι χάσαμε τον αγώνα σε ένα ντέρμπι και μας μένει η καλή εμφάνιση».
Για τη βαθμολογική θέση της Ανόρθωσης: «Σίγουρα δεν είναι καλό που είμαστε χαμηλά ωστόσο όλες οι ομάδες που μας νίκησαν εκτός έδρας θα έρθουν και στο γήπεδο μας. Βλέπουμε και πόσο αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα. Ακόμα και ο Απόλλωνας που φάνταζε ποιο φορμαρισμένος δέχθηκε δύο ήττες. Οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές. Με δύο νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΕΕΚ και ΑΕΚ ανεβαίνουμε αυτόματα στην βαθμολογία. Είναι μικρές οι διαφορές και ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι καλό το ότι δεν έχουμε βαθμούς εκτός έδρας αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν πιστεύω ότι τα λεγόμενα ντέρμπι υπάρχει για μένα ορισμός ντέρμπι καθώς όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα μέχρι τέλους».
Για την διαιτησία: «Δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο θέμα διαιτησίας. Εμείς αυτό που είπαμε είναι ότι δεν μείνουμε την νίκη της ΑΕΛ γι’ αυτό και δώσαμε συγχαρητήρια. Για την διαιτησία επιμένουμε ότι ο τρόπος που σφυρούσε δεν άφησε τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».