Η Πάφος FC δεν τα κατάφερε να κρατήσει την νίκη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπρό. Ένα αποτέλεσμα που απογοήτευσε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο, αφού έχουν να πανηγυρίσουν νίκη από την πρεμιέρα! Έκτοτε η ομάδα της Πάφου μετράει 4 ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ 1-1, και μια ήττα από την ΑΕΛ. Συμπτωματικά η νίκη της ομάδα αλλά και η ήττα ήταν με το ίδιο σκορ, 4-0. Στο παρών στάδιο δηλαδή βλέπουμε την ομάδα της Πάφου να έχει μόλις δύο διαφορετικά σκορ στα αποτελέσματα της.

Η Παφίτικη ομάδα ξεκίνησε ακόμα μια χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες και αν δεν συνέλθει γρήγορα θα δει επανάληψη του έργου των προηγούμενων χρόνων. Να μένει η ομάδα δηλαδή μακριά από τους στόχους της και να μην μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Οι δύο ισοπαλίες με Δόξα και Ολυμπιακό εντός έδρας, ήταν από τα παιχνίδια που αν θέλεις να είσαι ψηλά, έπρεπε να τα κερδίσεις. Πλέον η Πάφος FC πάει σε δύσκολη έξοδο με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, θέλοντας να βρει τις ψυχικές δυνάμεις να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο γήπεδο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα θετικά το επιθετικό κρεσέντο του Βαλακάρι συνεχίστηκε με τον νεαρό Φινλανδό να φτάνει τα 4 γκολ (σ.σ. μαζί με το κύπελλο) στην φετινή χρονιά, σε επτά εμφανίσεις.

Αριστείδου Μιχαήλ