Η ΠΑΕΕΚ δέχθηκε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στους 4 βαθμούς, που είχε κερδίσει από τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάκη Σεργίδη παίζει καλό ποδόσφαιρο, φτιάχνει ευκαιρίες πλην όμως δεν καταφέρνει να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Και χθες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το 3-0 μπορεί να ακούγεται βαρύ, αλλά η ομάδα είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι. Ειδικά στην επανάληψη όπου έψαξε ένα γκολ για να μπει στο παιχνίδι και πάλι αλλά δεν μπόρεσε να το βρει. Οι εμφανίσεις της προσφυγικής ομάδας είναι τέτοιες που αφήνουν την ελπίδα ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το θαύμα της παραμονής στην κατηγορία, όσο δύσκολο και αν ακούγεται.

Πρωτίστως για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο θα πρέπει η επίθεση της ομάδας να αρχίσει να βάζει γκολ συχνότερα σαφώς και από την άλλη κάποια λάθη στην άμυνα της ομάδας, που είδαμε στα παιχνίδια με ΑΕΛ και ΑΕΚ, να σταματήσουν για να μην βρίσκεται η ομάδα πίσω στο σκορ και να το κυνηγάει.

Η ΠΑΕΕΚ έχει εξίσου δύσκολη αποστολή και την ερχόμενη εβδομάδα, αφού υποδέχεται την Ομόνοια και το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρόκληση.