Μία μεγάλη και σπουδαία, από κάθε άποψη νίκη, πέτυχε και πανηγύρισε η Ομόνοια. Τη 2η στο πρωτάθλημα και η οποία ενδεχομένως να ήταν ότι χρειαζόταν η ομάδα του Μπεργκ για να αρχίσει την αντεπίθεση προς την 1η θέση.
Δεν…έθελξε με την απόδοση της, η περσινή πρωταθλήτρια, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η πίεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές, ώστε να ξεσπάσουν στο φινάλε. Και ποιος τους αδικεί; Ήταν τόσο σημαντικό να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να δώσουν γήπεδο στον Απόλλων στα τελευταία λεπτά, όμως η ουσία είναι ότι κατάφεραν να πετύχουν τον μοναδικό τους στόχο.
Ο Μπεργκ με πολλές αλλαγές στην 11άδα, είδε την ομάδα του σε κάποια χρονικά διαστήματα, να εμφανίζει καλά στοιχεία και με της σειρά του χάρηκε με έντονο τρόπο το αποτέλεσμα, στο φινάλε του αγώνα.
Η Ομόνοια έκανε αυτό που ήθελε και αυτό που έπρεπε και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.
Μπορεί να ακολουθεί ευρωπαϊκός αγώνας (Πέμπτη εκτός με Βασιλεία) όμως η προσοχή είναι από τώρα στον αγώνα της Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο.


Στο μεταξύ, όλο και πιο κοντά στην ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου, φαίνεται να είναι ο Τζον Χριστοδούλου.
Πρόλαβε μάλιστα να το δείξει με την ανάρτηση που έκανε «ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ» στο φινάλε του αγώνα με τον Απόλλων και όντως οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν όλα τα προηγούμενα ρεπορτάζ, που έλεγαν ότι η συμφωνία με τον Παπασταύρου θεωρείται η πιο σίγουρη εξέλιξη.
Οι νεότερες πληροφορίες, επιβεβαιώνουν το γεγονός και απομένει ο χρόνος ανακοίνωσης της συμφωνία που υπολογίζεται να είναι εντός Νοεμβρίου.