Όταν ισοφαρίζεις ένα παιχνίδι στο 90΄ λεπτό, δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος, ασχέτως πως είχε κυλήσει το ματς. Έτσι και στον Ολυμπιακό είδαν τις προσπάθειες τους να αποδίδουν καρπούς στο τέλος με τον Φίλιππο Ευτυχίδη να σκοράρει και να δίνει ένα πολύτιμό βαθμό στην ομάδα του.

Ο νεαρός, που χθες συμπλήρωσε 10 συμμετοχές με την μαυροπράσινη φανέλα, σκόραρε το δεύτερο του γκολ, και σύμπτωση ήταν και τα δύο στο τέλος των παιχνιδιών. Το παρθενικό του γκολ είχε σημειώσει στην ήττα από τον Άρη (1-2) στο ΓΣΠ. Ο 19χρόνος μεσοεπιθετικός έδειξε και χθες τις μεγάλες του δυνατότητες αλλά και το πόσο έτοιμος είναι να πάρει φανέλα βασικού.

«Ελπίζω να έδειξα στον προπονητή πως μπορώ να είμαι και στη βασική ενδεκάδα. Κάθε βδομάδα στις προπονήσεις δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να πείσω τον προπονητή μου ότι είμαι ικανός να παίξω και βασικός», ήταν τα λόγια του μετά το παιχνίδι, που δείχνουν ένα ποδοσφαιριστή έτοιμο να παλέψει και να διεκδικήσει την θέση.

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει φτάσει τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα και δείχνει ικανός να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα. Η χθεσινή ισοπαλία ήταν και ο πρώτος βαθμός που κέρδισε η ομάδα μακριά από το ΓΣΠ.