Το μπάτζετ της Νιουκάστλ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δεν θα ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Telegraph».

Η Νιουκάστλ υποδέχεται σήμερα την Τότεναμ (17/10, 18:30), στο «St. James’ Park» το οποίο, μετά από αρκετό διάστημα αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων εξαφάνισαν τα εισιτήρια από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας τους.

Οπως είναι λογικό, επικρατεί παροξυσμός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, μετά το γεγονός ότι αγλλικός σύλλογος βαδίζει πλέον σε νέο μονοπάτι, μετά την με την έλευση του Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ.

Οι οπαδοί της Νιουκάστλ ονειρεύονται μια πανίσχυρη ομάδα, η οποία θα αποτελείται από πρωτοκλασάτα ονόματα ποδοσφαιριστών. Από την πλευρά τους τα νέα αφεντικά έχουν ως κύριο μέλημα την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ και μάλιστα από τον Γενάρη.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Μάουρο Ικάρντι, αλλά και του Τίμο Βέρνερ, αλλά όπως φαίνεται και αναφέρει η «Telegraph», η Νιουκάστλ δεν είναι διατεθειμένη να διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι.

Την ίδια στιγμή που υπάρχει περιθώριo να σπαταλήσει μέχρι και 240 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους κανονισμούς για το οικονομικό fair play.