Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε την φανέλα και του Απόλλωνα και την της Ομόνοιας, μίλησε στο balla.com.cy για το μεγάλο ντέρμπι του ΓΣΠ.
Για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ο λόγος ο οποίος περιμένει να δει αντίδραση από τις δύο ομάδες μετά και τα άσχημα αποτελέσματα τα οποία προηγήθηκαν.

«Να σας πω την αλήθεια περιμένω αυτό το παιχνίδι καθώς είναι ντέρμπι με την ανυπομονησία που το περιμένω κάθε χρόνο αλλά φέτος το περιμένω και με μια περιέργεια. Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουν οι δύο μεγάλες αυτές ομάδες μετά και τα άσχημα αποτελέσματα που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα καθώς προέρχονται και οι δύο από ήττα. Ειδικά θέλω να δω την αντίδραση της Ομόνοιας η οποία έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα στο πρωτάθλημα και έχασε περισσότερους βαθμούς. Ο Απόλλωνας έχασε μόνο το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Με βάση αυτά που είπα περιμένω να δω ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοικτό, χωρίς να δίνω προβάδισμα σε καμιά από τις δύο ομάδες, ούτε στην Ομόνοια λόγω έδρας. Είναι στο 50-50 το παιχνίδι, από εκεί αρχίζει και είναι στα πόδια των δύο ομάδων κατά την διάρκεια του ματς να αλλάξουν αυτά τα ποσοστά υπέρ τους αυξάνοντας τις πιθανότητες τους για νίκη με την παρουσία τους στο γήπεδο» μας είπε ο «Ντόμπρα».

Χρίστος Χρίστου