Θυμήθηκε τον καλό της εαυτό η Αταλάντα! Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκαπερίνι πέρασε… αέρα από την έδρα της Έμπολι (1-4) και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα τρίποντα!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπεργκαμάσκι» ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς που με δύο γκολ στα πρώτα 26 λεπτά (11’,26’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, αλλά ο Ντι Φραντσέσκο στο 30’ μείωσε προσωρινά και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, με την επανέναρξη (49’) του δευτέρου μέρους το αυτογκόλ του Βίτι έδωσε εκ νέου αέρα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους, με τον Ζαπάτα στο 89’ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα.
H Μπολόνια με τη σειρά της έχασε την ευκαιρία να πετύχει δεύτερη σερί νίκη και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την εξάδα. Ο Περέιρα στο 38ο λεπτό αποβλήθηκε για λογαριασμό της Ουντινέζε, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο τους γηπεδούχους για να έρθει ο Μπάροου στο 67’ να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά, ο Μπέτο σκόραρε σε ακόμη ένα ματς για την Ουντινέζε στο 82’ και της χάρισε τον βαθμό (1-1).
Ευκαιρία έχασε και η Σασουόλο για να φύγει νικήτρια από τη Γένοβα, μένοντας στο 2-2 με τη Τζένοα και οι δύο ομάδες συνεχίζουν να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και να πασχίζουν να πανηγυρίσουν νίκες. Ο Σκαμάκα με ντοπιέτα (17’, 21’) έδωσε μεγάλο προβάδισμα στη Σασουόλο για να πάρει το «διπλό» στο Λουίτζι Φεράρις, αλλά αρχικά ο Ντέστρο στο 27’ και ο Βάσκεθ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ