Ανάσα με ανατροπή για τη Σπέτσια, που κέρδισε με 2-1 τη Σαλερνιτάνα και ξεκόλλησε από τους τέσσερις βαθμούς, όσους έχει η ομάδα από το Σαλέρνο. Αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας νίκη της Σπέτσια, με την οποία αγωνίστηκε για 20 σχεδόν λεπτά και ο Βέρντε.
Στο 12ο λεπτό η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, με τον Αντίστ να στρώνει στον Σαλσίδο και τον τελευταίο να πλασάρει άστοχα από καλό σημείο ενώ στο 27’ η Σπέτσια άγγιξε το γκολ έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Σαλσίδο.
Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Κεχρίντα πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 38’ ο Προβεντέλ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Σίμι.
Όμως στο 39’ ο Ρανιέρι σέντραρε από αριστερά, ο Όμπι κατέβασε όμορφα για τον Σίμι που απέφυγε τον Προβεντέλ και σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 0-1.
Η Σπέτσια μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό μετά από πανέμορφη αντεπίθεση, ο Σαλσίδο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Στρέλετς με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 1-1.
Μάλιστα στο 55’ η Σπέτσια έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Στρέλετς να μην προλαβαίνει για λίγο μετά από σέντρα του Αντίστ και στο 58’ ο Μπέλετς πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά πλασέ των Ενζολά και Στρέλετς.
Στο 71’ ο Μπέλετς είπε όχι και πάλι σε σουτ του Ματζιόρε και τελικά στο 76’ ο Κοβαλένκο με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-1.
ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Φερέρ, Νικολάου, Χριστόφ, Γκιασί, Ματζιόρε, Κοβαλένκο, Σαλσίδο (74’ Ποντγκορεανου), Αντίστ, Στρέλετς (68’ Μανάι), Ενζολά (69’ Βέρντε).
ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλετς, Μ.Κουλιμπαλί (85’ Βεργκάνι), Στράντμπεργκ, Ντζούριτς (68’ Γκοντό), Ντι Τάκιο, Γκαλιόλο, Ρανιέρι (84’ Ζορτέα), Γκιομπέρ (20’ Κεχρίντα), Όμπι, Κάστανος (67’ Σκιαβόνε), Σίμι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ