Ο Λάφερτι έμεινε εκτός, ο Ρουσιάς είναι στην αποστολή και η ετοιμότητα του Κύπριου επιθετικού πιθανότατα θα καθορίσει και τα πρόσωπα στην επίθεση της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.
Με μόνο μία προπόνηση μετά τον μικροτραυματισμό του ο Ρουσιάς δεν είναι στο 100% και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα. Το πιθανότερο είναι να τον κρατήσει στον πάγκο και να δώσει φανέλα βασικού στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης.

Είναι κάτι το οποίο το δοκίμασε ο κόουτς στις τελευταίες προπονήσεις εν τη απουσία των Λάφερτι και Ρουσιά από αυτές και όλα συνηγορούν ότι θα το δούμε και στην πράξη στην δύσκολη έξοδο για το Τσίρειο.
Ο Λάζαρος έπαιξε πολλές φορές στην κορυφή της επίθεσης είτε στο παρελθόν, είτε και με την φανέλα της Ανόρθωσης, γνωρίζει αυτή την θέση και μπορεί να ανταποκριθεί.
Δεν αποκτήθηκε για να παίζει στην επίθεση αλλά πίσω από τον βασικό επιθετικό σε ρόλο οργανωτή αλλά και στα άκρα αλλά οι συνθήκες τα έφεραν με τέτοιο τρόπο ώστε να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να τον δούμε στην επίθεση σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/10/16/anorthosi-choris-laferti-sto-tsireio-i-apostoli/