Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Ερμή που νίκησε με 3-1 τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντιούφ, που πέτυχε και τα τρία γκολ, έφτασε τα 6 στον φετινό μαραθώνιο και είναι ο μόνος παίκτης που έχει σκοράρει από τους «φτεροπόδαρους». Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και τα τρία γκολ επιτεύχθησαν με κεφαλιά. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε προβάδισμα με τον Φελίπε, όμως ο φορ του Ερμή αξιοποίησε κάθε σέντρα στην περιοχή και έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκολομπάρτ σε χρόνους καθυστερήσεων.

Ερμής: Καράδαης, Λιασίδης, Αγιώτης, Γεωργίου, Πουτζιουρή (60′ Μπουμ), Σάσι (60′ Παρούτης), Χαραλάμπους, Μπρους, Καραμόκο, Ντιούφ, Τιεντσέου
Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Σεργίου, Δημητρίου (76′ Γκολομπάρτ), Ανδρέου (46′ Παντελή), Ντιακιτέ, Παύλου (76′ Νικολάου), Μαργκάσα (68′ Πικής), Μιγκελίτο, Κουμουρής, Ντανίλο, Φελίπε

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ
Έναρξη του αγώνα.
7′ ΓΚΟΛ 0-1: Ωραία ενέργεια από τους φιλοξενούμενους, ο Φελίπε με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.
9′
Μεγάλη φάση για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Φελίπε προσπάθησε να βρει τον Ντανίλο, έδιωξε ο Λιασίδης προτού η μπάλα φτάσει στον φορ των «ερυθρολεύκων» που ήταν απέναντι από το κενό τέρμα.
30′ ΓΚΟΛ 1-1: Σέντρα του Αγιώτη από τα δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Ντιούφ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-1
Έναρξη του β’ ημιχρόνου.
47′ ΓΚΟΛ 2-1: Σέντρα του Καραμόκο από τα δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Ντιούφ, η μπάλα στα δίχτυα.
51′ Τεράστια ευκαιρία με τον Μ. Σάσι για τον Ερμή, το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε ΄διπλά από το δεξί κάθετο δοκάρι.
57′ Δοκάρι για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Παύλου. Το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής, σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό.
79′ ΓΚΟΛ 3-1: Σέντρα του Παρούτη από τα δεξιά, έπιασε την κεφαλιά ο Ντιούφ που κάνει χατ τρικ.
90+5′ ΓΚΟΛ 3-2: Μειώνει η Νέα Σαλαμίνα με δυνατή κεφαλιά του Γκολομπάρτ, έπειτα από κόρνερ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3-2