Η Χόφενχαϊμ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο ματς με την Κολωνία και επικράτησε με 5-0. Στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Κράμαριτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Χορν από ιδανική θέση. Στο 31′ όμως ο Μπεμπού πέρασε και τον γκολκίπερ της Κολονίας και έκανε το 1-0. Oεπιθετικός από το Τόγκο «χτύπησε» και στο 49′ όταν με τακουνάκι έγραψε το 2-0. Η Χόφενχαϊμ σφράγισε τη νίκη της δύο λεπτά μετά όταν ο Μπαουμγκάρτνερ πέτυχε με πλασέ το τρίτο της γκολ. Το 4-0 ήρθε στο 73′ με σκόρερ τον Γκάιγκερ ο οποίος εκτέλεσε από κοντά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Ποτς στο 87ο λεπτό. H Κολωνία είναι 7η και οι γηπεδούχοι έναν βαθμό πίσω της.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ποτς, Γκρίλιτς, Ακπογκουμά, Καντεράμπεκ (35’Ρίτσαρντς), Ράουμ (81’Μπρούουν Λάρσεν), Σαμασεκού, Γκάιγκερ (81’Σκοβ), Μπαουμγκάρτνερ (72’Ρούντι), Μπεμπού (72’Ρούτερ), Κράμαριτς.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Σμιτς, Μερέ (56’Κίλιαν), Τσίχος, Εχιζίμπουε (75’Κάτερμπαχ), Οζκάν, Τίλεμαν (79’Λεμπερλέ), Κάιντς (56’Ντούντα), Ουθ, Μοντέστ, Άντερσον (56’Σάουμπ).