Μία προπόνηση έχει απομείνει για την Ομόνοια έτσι ώστε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Γράψαμε αρκετές φορές, πως οι επιστροφές των Γκόμεθ και Μπασιρού, αλλά και η ετοιμότητα του Ντίσκερουντ, θα αλλάξουν την αγωνιστική της εικόνα, ενώ θεωρούνται βασικοί πυλώνες, που μπορούν να οδηγήσουν την Ομόνοια ξανά στις επιτυχίες.
Ειδικότερα ο Ισπανός και ο Αμερικάνος χαφ, που μας έδειξαν και σε προηγούμενα παιχνίδια πως όταν βρίσκονται στην 11άδα, τότε αλλάζει αυτόματα η ικανότητα και η παρουσία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται γύρω τους. Η θεωρία που έγινε από όλους αυτό το διάστημα, ότι περιμένουν στην Ομόνοια να είναι πιο αποτελεσματική, πιο ήρεμη και πιο ουσιαστική, θα πρέπει να γίνει πράξη στο χορτάρι του ΓΣΠ για να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς.
Είναι οι παίκτες ηγέτες και θα πρέπει να αποδείξουν για ακόμη μία φορά, ότι μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους το σύνολο. Έχοντας βέβαια και των υπολοίπων, μεγάλων προσωπικοτήτων, που βρίσκονται στο ρόστερ του «τριφυλλιού».