Ένα βασικό ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι αν θα παρατάξει την ομάδα του με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να προσανατολίζεται στην τριάδα, αλλά την οριστική του απόφαση θα τη λάβει στις τελευταίες προπονήσεις, όταν και θα έχει σε απαρτία τους παίκτες του μετά τις επιστροφές των διεθνών. Ωστόσο η βελτιωμένη εικόνα της «Κυρίας» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή τον ωθεί προς τα εκεί.

Η Ανόρθωση απέδωσε πολύ καλύτερα στο β’ ημίχρονο, όταν αγωνίστηκε με τριάδα στα μετόπισθεν, γι’ αυτό και ο Γεωργιανός τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει με την ίδια διάταξη και στο επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ντέρμπι που είναι ακόμη αμφίβολο αν θα προλάβει ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Είναι πιθανό ο Αρμένιος αμυντικός να βρεθεί στην αποστολή, αλλά όχι στην 11άδα, καθώς έχει μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Θυμίζουμε ότι είχε επιστρέψει τραυματίας από τα ματς των εθνικών στην προηγούμενη διακοπή, του Σεπτεμβρίου.

Ειρήνη Σπυροπούλου