ΣΑΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ στο balla: «Στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο»!

Έχει αρχίσει εντυπωσιακά τον φετινό μαραθώνιο. Πέτυχε τρία γκολ στις πρώτες αγωνιστικές και αποτελεί αναπόσπαστο στέλεχος της φετινής Ομόνoιας 29ης Μαΐου. Ο λόγος για τον Σάκη Κύπρου που μετά τον Ερμή, επέλεξε την νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, που έχει αποδείξει στα τρία χρόνια ίδρυσής της, ότι υλοποιεί τους στόχους που θέτει. Αυτό όμως που τράβηξε περισσότερο τον 29χρονο ποδοσφαιριστή είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Θυμήθηκε όμως μαζί μας κι άλλα πράγματα από το παρελθόν. Ο σοκαριστικός τραυματισμός στον Άρη αλλά και πολύ πιο… πίσω. Στην Ομόνοια του Μπάγεβιτς με την τρομερή ιστορία που μας ανέφερε!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΓΛΕΖΟ

Η ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝOΙΑΣ 29ης ΜΑΪΟΥ

«Έχουμε καλή ομάδα και κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Υπάρχουν πολλοί νεαροί στο ρόστερ. Ωστόσο, η ομάδα βγάζει πολύ καλό πρόσωπο και μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό, σε μία δύσκολη κατηγορία όπως η Β’. Έχουμε αρχίσει καλά στο πρωτάθλημα όμως με δύο ήττες μπορείς να χάσεις πολλά. Είμαστε μία ομάδα, όλοι Κύπριοι και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε στο πλευρό μας και τον κόσμο. Είναι σημαντικό κομμάτι για εμάς, και εκεί που θα έρθουν και τα κακά αποτελέσματα να είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό να πάρουμε αρκετούς πόντους τώρα. Αν πάρεις βαθμούς και ξεφύγεις από τις θέσεις του υποβιβασμού, θα είσαι πιο ελεύθερος  χωρίς την πίεση στην συνέχεια. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα καθώς παίξαμε με Αγία Νάπα, Οθέλλο, Καρμιώτισσα. Στο τελευταίο, χάσαμε από τα Λύμπια. Μία ομάδα με αρκετούς ξένους. Εμείς, από τον προπονητή μέχρι και τον φροντιστή είναι όλοι Κύπριοι. Μας έλεγαν στην αρχή, «που θα πάτε μόνο με τους Κύπρίους». Σκέψου σε τι σημείο φτάσαμε για να μας ρωτούν αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πίστευα ότι θα βρω όμως αυτά που βρήκα. Περιμένω το Σάββατο να πάω να παίξω ποδόσφαιρο».

-Τι εννοείς δηλαδή; Τι συναισθήματα σου βγάζει πλέον το ποδόσφαιρο στη νέα σου ομάδα;

«Να σου το πω αλλιώς. Έχει καιρό να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Είναι πολλοί οι παράγοντες που υπάρχουν για να συμβεί αυτό, το συμβούλιο, ο προπονητής, ο κόσμος και άλλα πολλά. Το ότι περιμένουμε να έρθει το Σάββατο για να μπούμε στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό. Όπως είπα, είναι σημαντικό κομμάτι ο κόσμος. Υπάρχουν ομάδες στην Α’ κατηγορία που κόβουν 8 εισιτήρια. Εμείς, παίξαμε στην Πάφο, είχαμε 1000 άτομα στην κερκίδα. Παίξαμε με τον Οθέλλο, άλλα 500 τουλάχιστον. Είμαστε ομάδα Β’ κατηγορίας και έχουμε προπώληση εισιτηρίων. Αντιλαμβάνεσαι ότι εκπροσωπούμε μεγάλη μερίδα φιλάθλων, με πολύ κόσμο».

-Γατί η απόφαση στην Ομόνoια 29ης Μαΐου ο Σάκης Κύπρου και όχι κάπου αλλού;

«Ήθελα να πάω κάπου να απολαύσω το ποδόσφαιρο, ακόμα και στην προπόνηση. Μίλησα με το Δ.Σ. και είδα ότι κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά. Μόλις με κάλεσαν να μιλήσουμε, δεν μιλήσαμε για χρήματα. Κάναμε 4-5 συναντήσεις. Στην πρώτη συνάντηση ο Ανδρέας Σάββα μου είπε ότι δεν θα μιλήσουμε για τα λεφτά. Μου είπε θα μιλήσουμε γιατί πρέπει να έρθεις στην ομάδα. Να σου πω την αλήθεια, έφυγα από εκεί και το σκεφτόμουν. Όταν πήγα σπίτι όμως και το συζήτησα με τη γυναίκα μου, μου είπε πήγαινε ζήσε το. Απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σε αυτή την ομάδα. Εγώ δεν περίμενα να βρω αυτό το πράγμα».

-Τι σημαίνει για σένα αυτό και που θεωρείς εσύ ότι οφείλεται αυτό το κλίμα στο νεοσύστατο αυτό σωματείο;

«Το πιο κύριο, είναι πως οι περισσότεροι ήταν και παλαιότερα σε οργανωμένα σύνολα. Το να κάνεις όμως μία ομάδα από το μηδέν, δεν είναι εύκολο πράγμα. Πόσο μάλλον να κάνεις αυτή την πορεία μέσα σε τριάμισι χρόνια. Αυτό που κάνει αυτή η ομάδα, είναι πως ο καθένας έχει τη δουλειά του. Εσύ είσαι παίκτης, εσύ είσαι φροντιστής, εσύ είσαι για τα νερά και πάει λέγοντας. Υπάρχει οργάνωση. Ξέρουμε και εμείς ότι υπάρχουν κάποιες γραμμές που ακολουθούνται από όλους. Και ο προπονητής και γενικά, ο καθένας έχει τη δουλειά του. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω αυτές τις γραμμές να ακολουθούνται. Δεν θα εμπλακεί κανένας σε άλλες δουλειές. Ο καθένας εκεί είναι για ένα σκοπό. Αυτά είναι τα στοιχεία που βγάζουν και την εικόνα στο γήπεδο. Αυτό είναι το ωραίο. Και ο κόσμος περιμένει να έρθει στο γήπεδο. Μετά το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, έμειναν 20 λεπτά εκεί και μας εμψύχωσαν για το επόμενο παιχνίδι».

Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ

«Κάθε παιχνίδι βλέπουμε ξεχωριστά. Δεν θα πούμε για ανόδους κλπ. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να βγάζουμε πράγματα στο γήπεδο. Είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις περιπέτειες, όντας στην πρώτη σου σεζόν στην Β’ κατηγορία».

-Ένα νέο σωματείο, με τις δικές του εγκαταστάσεις. Πόσο σημαντικό είναι αυτό;

«Είναι πολύ σημαντικό. Στα τρία χρόνια κατάφεραν να έχουν δικές τους εγκαταστάσεις και αυτό δείχνει και την οργάνωση, και τα βήματα προς τα μπρος που κάνουν τα παιδιά. Μόνο θετικά μπορούν να σε χαρακτηριστούν αυτά τα βήματα».

-Το θεωρείς ως ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου; Μπορεί ο Σάκης να βάλει το στίγμα του σε αυτή την ομάδα;

«Αυτός είναι ο στόχος μου. Η ιδέα, ο κόσμος με παροτρύνει και εγώ από την πλευρά μου ήθελα να πάω σε μία ομάδα που κάθε παιχνίδι, θα με βοηθά να βγάζω αυτό που θέλω. Ο καθένας μας ήθελε να είναι σε μία ομάδα που μπορεί να βάλει το στίγμα του. Τώρα για επιπλέον στόχους, όπως η άνοδος, δεν γίνονται βεβιασμένες κινήσεις. Δεν θα πούμε για παράδειγμα, πήραμε τρεις νίκες πάμε για άνοδο. Αν μας το επιτρέπουν οι συνθήκες με την πάροδο του χρόνου γιατί όχι».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ

«Άρχισα την καριέρα μου από την Ομόνοια, μετά πήγα στον Χαλκάνορα, επέστρεψα στην Ομόνοια, μετά στην Καλλονή. Όταν επέστρεψα στην Κύπρο, έπαιξα στον Άρη το 2014, μετά Ομόνοια, μετά Ερμή και τώρα εδώ».

-Η παρουσία σου στην Ομόνοια το 2016 και ο τρόπος αποχώρησης, ήταν κάτι που σημαδεύτηκε…

«Είχα καταγράψει περίπου 20 συμμετοχές. Ήταν περίεργα τα πράγματα τότε. Όταν μία ομάδα δεν πάει καλά στο οικονομικό, έχεις και άλλα προβλήματα. Εννοώ ήταν περίεργα τα πράγματα».

-Τι σε ενόχλησε από το τότε;

«Με ενόχλησε η μεταχείριση που είχα εγώ. Όταν πήγα στην ομάδα ήταν ο Κάρβερ, μετά ήταν ο Άκης, μετά ήταν ο Πάμπος. Πριν την έναρξη της προετοιμασίας, είχα καταλάβει ότι δεν θα είχα χρόνο συμμετοχής με τα ονόματα που ήρθαν. Εντωμεταξύ έφυγα τη χρονιά του ερχομού του νέου προέδρου. Αυτό που με πείραξε εμένα λοιπόν, είναι ότι στην αρχή του καλοκαιριού, βρέθηκα με ανθρώπους της ομάδας και τους είπα αν δεν με θέλουν, έχω προτάσεις από άλλες ομάδες, ευχαρίστως να φύγω. Μου είπαν ότι υπολογίζουν στους κύπριους. Ήρθαν πριν τη δεύτερη προπόνηση και μου είπαν είμαι εκτός πλάνων. Αν άρχιζε η προετοιμασία, έπαιζα 4-5 φιλικά και να έβλεπε ο προπονητής ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, ο πρώτος που θα σου έλεγε να με διώξει είμαι εγώ. Αλλά το να συμβαίνουν αυτά, να έχω προτάσεις, να μου λένε ότι είναι εντάξει και ότι θα στηρίξουμε τους κυπρίους και μετά την πρώτη προπόνηση να με παίρνεις τηλέφωνο και να μου λες είσαι εκτός πλάνων… Τελείωσε όμως και είμαι της άποψης ότι ότι γίνεται είναι για καλό».

-Προηγουμένως είχες πάει στην Ελλάδα για την Καλλονή. Πως πήρες αυτή την απόφαση;

«Θυμάμαι πως έκανα καλή χρονιά στο Χαλκάνωρα. Μέσω μάνατζερ μου ήρθε η πρόταση. Είχα ενάμισι ημέρα να απαντήσω, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω. Το γεγονός ότι έχουμε παρόμοια κουλτούρα και νοοτροπία με έσπρωξε και πήγα να το δοκιμάσω. Ήταν μία χρονιά που με βοήθησε. Μετά έφυγα λόγω οικογενειακών συνθηκών, καθώς έπρεπε να επιστρέψουμε».

Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ…

«Ήρθα Ιανουάριο πίσω στην Κύπρο, έπαιξα ενάμισι χρόνο στον Άρη, μετά πήγα για τρία χρόνια στην Ομόνοια και το δεύτερο χρόνο πήγα μεταγραφή στον Άρη. Θυμάμαι πως τον Αύγουστο του 2017, είχα τον σοβαρό μου τραυματισμό. Παίζαμε με την ΑΕΛ, μπήκα στο παιχνίδι και στα 12 λεπτά έπαθα χιαστούς. Ήταν η χρονιά που πέσαμε κατηγορία, έμεινα στον Άρη και την επόμενη σεζόν και μετά πήγα στον Ερμή».

-Πως είχες τραυματιστεί θυμάσαι;

«Θυμάμαι πως πήγα στον γιατρό μου είπε «ότι μία στο εκατομμύριο μπορείς να πάθεις χιαστούς με αυτό τον τρόπο». Ήταν Αύγουστος, πρώτη αγωνιστική, κρατούσε τη μπάλα ο Αϊρόσα, άνοιξε την μπάλα και πήγε να βγάλει σέντρα. Έβαλα το πόδι μου να κόψω την μπάλα στην προσπάθειά του. Έπεσε η μπάλα στη μύτη του ποδιού και γύρισε το γόνατο. Για να πάθεις αυτό το πράγμα πρέπει να έχει συγκεκριμένες μοίρες το γόνατό σου και να χτυπήσει η μπάλα σε συγκεκριμένο σημείο. Έγινε αυτό, συνωμότησε το σύμπαν και έπαθα χιαστούς. Ήταν ρήξη χιαστού, μηνίσκου και έξω-έσω πλάγιου».

-Πως τον ξεπέρασες; Πολύ σοβαρός τραυματισμός. Σοκαριστικός θα έλεγα…

«Είναι ψυχοφθόρος τραυματισμός. Έβλεπα το πόδι μου μετά την εγχείρηση και έλεγα θα ξανά παίξω ή δεν θα ξανά παίξω; Ευτυχώς είχα την στήριξη της οικογένειάς μου. Το να ακούς ότι θα απουσιάζεις έξι μήνες τουλάχιστον, δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή. Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα ξανά έπαιζα. Έλεγα «θα μπω να παίξω, θα είμαι ο ίδιος, δεν θα είμαι ο ίδιος;» Μου πήρε ενάμισι χρόνο για να πω ότι παίζω όπως θέλω. Επέστρεψα, τον πρώτο χρόνο νομίζεις ότι είσαι καλά, θέλεις όμως ένα-ενάμισι χρόνο για να πεις ότι είσαι αυτό που ήσουν. Να βάλεις το πόδι σου, να μπεις στην φάση όπως θέλεις. Έπαθα μεγάλη ζημιά».

-Και μετά τον Άρη ο Ερμής

«Προσπαθήσαμε με τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο για το καλύτερο δυνατό. Ήταν δύο χρονιές που είχαμε αρκετές αλλαγές, όμως με στόχους, που έθετε ο πρόεδρος και προσπαθήσαμε να τους υλοποιήσουμε».

-Σου έβγαλε κάποιος προπονητής το 100%;

«Η πρώτη μου χρονιά στον Άρη που κάναμε στην Α’ κατηγορία. Αρχίσαμε με τον Άκη Αγιομαμίτη, ήρθε ο Ναγκόε και μετά ήταν ο Καϊάφας αν θυμάμαι καλά. Ο κύριος Ναγκόε ήταν αυτός που με βοήθησε και κατάφερε να βγάλει το 100% του εαυτού μου. Και φέτος ομολογώ με τον κύριο Νίκο έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία και προσπαθεί να παίρνει το μέγιστο από κάθε παίχτη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη, να μπορεί να προσφέρει 5 και να δίνει 5. Αν ο Σάκης μπορεί να δώσει 3, και δίνει 3.5, αυτό είναι η μαγκιά του προπονητή. Φέτος όμως νομίζω, είναι από τις πιο ωραίες μου χρονιές. Γύρω από την ομάδα είναι νέα μυαλά. Κουβαλούν τη νοοτροπία του νικητή, που είχαν στην Ομόνοια. Σε συνδυασμό που είναι νεαροί σε ηλικία με νέες σκέψεις που είναι γύρω από την ομάδα είναι αρκετά σημαντικό κομμάτι».

-Είχες κι άλλες προτάσεις το καλοκαίρι;

«Και από Α’ κατηγορία και από ομάδες Β’ κατηγορίας που έχουν στόχο την άνοδο. Όταν μίλησα με τα παιδιά όμως και μου έδειξαν τι ήθελαν, είχα πάρει την απόφαση μου. Αν και από τη μία ήταν το οικονομικό, αλλά και από την άλλη αυτό που θα ήθελα να κάνω. Έγινε μία υπέρβαση από τα παιδιά, έγινε και κάτι από εμένα και τα βρήκαμε κάπου στην μέση. Γιατί στο τέλος της ημέρας δεν είναι θέμα οικονομικού αλλά να παίζεις κάπου που σε εκτιμούν και μπορείς να βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό ποδοσφαιρικά».

Ο ΣΤΟΧΟΣ, Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΑΡΑΠΟΝΟ

«Μετά τον τραυματισμό μου άλλαξε η σκέψη μου. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Από εκείνη τη χρονιά δεν θέλω να βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Σε όποια ομάδα είμαι θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ότι έρθει καλοδεχούμενο. Δεν θα πω σε δύο χρόνια βλέπω τον Σάκη εκεί, σε αυτή την ομάδα. Θέλω να απολαμβάνω το κάθε παιχνίδι, το κάθε λεπτό. Όταν δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό έρχεται η μέρα που ανταμείβεσαι. Το τι θα ακολουθήσει, πρώτα ο Θεός…».

-Τι σε απογοήτευσε περισσότερο στην καριέρα σου πλην του τραυματισμού;

«Αυτό που αν μπορούσα να αλλάξω θα άλλαζα, ήταν κάποιες επιλογές που έκανα σε πιο νεαρή ηλικία. Δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τα πάντα, από την πρώτη ημέρα. Ίσως να άλλαζα κάποιες επιλογές μου που έκανα στο ξεκίνημα της καριέρας μου, και κάποιες επιλογές που πήρα βεβιασμένα. Όταν είσαι πιο μικρός, λες έχω 15-16 χρόνια μπροστά μου να παίζω ποδόσφαιρο. Νομίζεις ότι όλοι σε αγαπούν… Είναι κάποιες επιλογές που έκανα στην αρχή, όταν ήμουν 19-20 χρονών…»

-Γιατί ο Σάκης Κύπρου δεν έχει κληθεί στην Εθνική ουδέποτε;

«Είναι ένα από τα παράπονα που έχω. Μπορούσα να έχω μία κλήση στην Εθνική. Εκείνη τη χρονιά στον Άρη, 8/11 ήμασταν Κύπριοι. Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά. Είχαμε έρθει έβδομοι. Μπορούσα να έχω μία κλήση στην Εθνική».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ… ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΠΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

«Όταν ήμουν 17 χρονών, είχα υπογράψει το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Είχε ένα τουρνουά στην Τουρκία τότε και είχα έρθει πρώτος σκόρερ. Με την επιστροφή μας, είχα υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο με την Ομόνοια. Για αυτό φορώ και το 17. Ήταν η χρονιά που ήταν ο Τάκης Λεμονής προπονητής, πήραμε το πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά, άρχισε ο Λεμονής, ήρθε ο Μπάγεβιτς, έγραψα 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έπαιξα σε όλα στο κύπελλο πλην τον τελικό. Ήταν ένας προπονητής που με στήριξε αρκετά ο Μπάγεβιτς».

-Τι σου έμεινε από τον Μπάγεβιτς;

«Θυμάμαι κάτι χαρακτηριστικά. Παίζαμε τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Είχαμε μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο όμως ξέραμε ότι ήταν δύσκολο. Το να πήγαινες όμως τότε ξενοδοχείο με την Ομόνοια που είχε τόσα ονόματα, ήταν πρωτόγνωρο. Άρχισε να λέει την 11άδα ο Μπάγεβιτς στο ξενοδοχείο. Εγώ καθόμουν πίσω πίσω και απλά περίμενα να ακούσω τα ονόματα τον παικτών. Λέει αυτούς που θα έπαιζαν και μπροστά λέει θα παίξει ο Σάκης. Το Σάκης με το Στάθης λόγω της προφοράς του ακουγόταν παρόμοιο. Τέλοσπάντων, τελειώνει και με ρωτάει, «κατάλαβες;» Του είπα κατάλαβα. Εντωμεταξύ δεν είχα καταλάβει καλά καλά αν θα έπαιζα εγώ ή ο Στάθης. Πήραμε το λεωφορείο από το Χίλτον για Τσίρειο. Μπαίνω στο γήπεδο, συνθήματα, ένταση, στο ζέσταμα κοίταζα ολόγυρα. Μπαίνω στα αποδυτήρια και πάω να αλλάξω φανέλα. Σε μία φάση, με βρήκε ο Μπάγεβιτς μόνο μου, γυρνάω τον κοιτώ και μου δίνει ένα χαστούκι στο πρόσωπο και μου λέει «θα μπεις μέσα να παίξεις ή θα κοιτάζεις γύρω γύρω;» Θυμάμαι μπήκα μέσα και έκανα πολύ καλό παιχνίδι. Το σχολίασε μετά ο Μπάγεβιτς και μετά από εκείνο το παιχνίδι μου μιλούσε και για την επόμενη σεζόν και για το συμβόλαιο μου. Φάνηκα όμως άτυχος γιατί έφυγε το καλοκαίρι, πριν αρχίσει η σεζόν. Με έβαλε στο γραφείο του και με ρώτησε τι συμβόλαιο έχω. Μου είπε ότι θα κάνουμε αναθεώρηση το καλοκαίρι και ότι θα ήμουν ο δεύτερός του επιθετικός. Μα τότε στην Ομόνοια, σε ένα μπάτζετ 13-14 εκ. προϋπολογισμό και να σου λέει ο Μπάγεβιτς ότι θα είσαι ο δεύτερος. Αν άρχιζε η σεζόν και ήταν ο Μπάγεβτις, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Sponsored by Bank of Cyprus

Αποδοκιμασίες, αδυναμίες, 11η θέση και μια σεζόν που δεν διορθώνεται…

Ο κόσμος έφτασε... στο αμήν. Αποδοκίμασε έντονα Πότερ και...

Ευκαιρία για «διπλό» και… άνοδο!

Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και...

ΠΑΡΑΜΟΝΗ-ΤΕΛΙΚΟΣ

Εξακολουθεί να το πιστεύει ο Μάκης. Ότι ο Ολυμπιακός...

Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό: Κατέληξαν σε τοίχο οικίας δύο οχήματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου...

Απόλλων: Χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα με τον Άρη

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό...

Θρήνος στην Πάφο – Ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους η νεκροτομή

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία επί της σορού...

Στο πιο επεισοδιακό Grand Prix όλων των εποχών της F1 θριάμβευσε ξανά ο Φερστάπεν!

Ούτε ο πιο μεγάλος φίλος του δράματος δεν φανταζόταν...

ΑΝΘΡΑΚΑΣ!

Στήθηκε πανηγύρι όταν ανακοινώθηκε ο Κερζάκοφ ο οποίος τελικά...

Τσακώθηκαν on air Καν και Ματέους για την αλλαγή προπονητή στην Μπάγερν

Δύο θρύλοι της Μπάγερν διαξιφίστηκαν on air για την υπόθεση της...

Προπόνηση, ξενοδοχείο και το μυαλό στην ΑΕΚ…

Προετοιμασία τέλος. Το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα...

Να τριτώσει το καλό! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες μετράει φέτος ο Άρης...

Για το -4 από το (σίγουρο) ευρωπαϊκό εισιτήριο! (ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ)

Τα πράγματα είναι απλά. Με νίκη σήμερα ο Απόλλωνας...

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

Ο Γιάννος είναι από αυτούς που ξέρουν τον διάδοχο...

«Πρέπει να βγούμε στο Champions League, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας»

Στον ξεκάθαρο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι η...

Στην «πρόβα» να είναι… παρούσα! (Πιθανή 11αδα)

Λίγες μέρες (είναι την ερχόμενη Πέμπτη 6 Απριλίου), πριν...

Τούχελ: «Για αυτό επέλεξα την Μπάγερν»

Ο Τόμας Τούχελ έκανε το ιδανικότερο ντεμπούτο στον πάγκο...

Ο καιρός σήμερα Κυριακή (πρόγνωση)

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, σύμφωνα με...

Δράση με μεγάλο ενδιαφέρον σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Δυο παιγνίδια με μεγάλη σημασία στο πλαίσιο της 3ης...

Ματσάρες-φωτιά σε ΓΣΠ και Λεμεσό!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους...

Με το βλέμμα στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Το international break αποτελεί παρελθόν με Ολυμπιακό και Άρη να ρίχνονται ξανά στη...

Το «Ντιέγκο Μαραντόνα» παίρνει «φωτιά» για τη ματσάρα Νάπολι-Μίλαν!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους...

Must win παιχνίδι για Παναθηναϊκό

Eπιστροφή στη δράση και για τα playoffs της Stoiximan Super...

Nτέρμπι «Δικεφάλων» καθοριστικό στη μάχη του τίτλου!

Το μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί...

TV Agenda: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Κυριακή, 02 Απριλίου 01:05 Α’ Ημιτελικός: Florida Atlantic- San Diego St. Κολεγιακό...

Διέλυσε τους ουραγούς και περιμένει τη Ρεάλ…(ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στην Έλτσε, επιβεβαίωσε...

Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ…3-1 τον Ολυμπιακό!

Κυπελλούχος για τέταρτη διαδοχική φορά και πέμπτη στην ιστορία...

Ο Κεν επέστρεψε και την έστειλε κοντά στην τετράδα…(ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η πέμπτη σερί νίκη της Γιουβέντους σε όλες τις...

Τα πήρε ο Μέλμπεργκ με τον διαιτητή…

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έγινε έξαλλος στην αναμέτρηση της Μπρομαποϊκάρνα...

Σπουδαία νίκη για Ιωνικό…(ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playouts της Stoiximan...

Ρενάρ: «Πηγή έμπνευσης ο Ντεσάμπ»

Ο Ερβέ Ρενάρ έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς λίγο μετά...

Το NBA τιμώρησε τον Θανάση Αντετοκούνμπο…

Χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο θα υποδεχθούν οι Μπακς τους...

Επίθεση οπαδών της Σίτι στην αποστολή της Λίβερπουλ…

Θύματα επίθεσης φαίνεται να έπεσαν μέλη της αποστολή της...

Το 64% της ΑΕΚ και το 18% του ΑΠΟΕΛ…

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ θα δώσουν τη Δευτέρα το 12ο...

Η μάχη της παραμονής και τα ντέρμπι! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρμιώτισσαας φουντώνει τη...

Ο…ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Στις 29 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη το πρώτο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ...

Με αλλαγές η πρόβα τζενεράλε!

Η Ομόνοια κοντράρεται με την Πάφος FC στο ΓΣΠ...

Διπλό για Σεβίλλη που ανεβαίνει…(ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Στο πρώτο του ματς Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ στον πάγκο...

Ο ΛΑΡΕΝΑ…

Το γκολ του Λαρένα στο 90+3’ είχε δώσει τη...

Πάτησε την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Άστον Βίλα! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η τρομερή Άστον Βίλα πήρε σπουδαίο διπλό στο «Στάμφορντ...

Οι εντολές Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους παίκτες του…

Ολοκληρώνεται την Κυριακή με απογευματινή προπόνηση, η προετοιμασία για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν Σάντης-Πουρσαϊτίδης-Πριέτο!

Μετά το τέλος του αγώνα της Παρασκευής, ο πρόεδρος...

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στον Εθνικό το ντέρμπι, φουντώνει η μάχη της ανόδου! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής ξεκαθάρισαν οριστικά το σκηνικό...

Ο…ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Στις 29 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη το πρώτο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ...

Το δικό μας πρωταπριλιάτικο ψέμα…

Τηρήσαμε από την πλευρά μας το έθιμο της ημέρας....

ΘΥΜΩΣΕ Ο ΣΑΝΤΗΣ…

Δεν δέχτηκε το πατατράκ με τη Νέα Σαλαμίνα ο...

Ο…ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ!

Θυμάστε τον Κίνγκσλεϊ με το πολύ πετυχημένο πέρασμα στη...

ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΕΣΚΟ…

Τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διοίκηση της Ανόρθωσης και...

«Μια είναι η ομάδα στην Κύπρο, η Ομόνοια»! (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Άρης Σοϊλέδης, απαντούσε σε...

ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ…

Εντυπωσιακός για άλλη μία φορά, ο κόσμος της Ομόνοιας...

Ο Γκουαρδιόλα πανηγύρισε έξαλλα στα… μούτρα του Τσιμίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, όμως ο Πεπ...

INSTAGRAM

1,564 Followers
Follow