Η Πάφος FC εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα εισιτήρια θα τιμώνται και πάλι στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά:

«5 EUROS AGAIN | FOR YOU 5
Pafos FC – Olympiacos Nicosia
Σάββατο / Saturday 16.10.2021
19:00
Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” / “Stelios Kyriakides” Stadium
€5
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει απο σήμερα μέχρι και την Παρασκευή στα νέα γραφεία της ομάδας μας στον κυκλικό κόμβο των Τάφων των Βασιλέων.
Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και στα εκδοτήρια του σταδίου πριν την έναρξη του αγώνα.
⌨️Online Ticketing:Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://tickets.pafosfc.com.cy/ και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.pafosfc.com.cy στην επιλογή TICKETS!
** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Παιδιά κάτω των 12 ελεύθερη είσοδος. Έφηβοι 12-15 ετών αναγκαίο το Rapid Test 72 ωρών ή Safe Pass. Για άτομα άνω των 16 ετών και ενήλικες είναι απαραίτητος ο Πλήρης Εμβολιασμός ή Πρώτη δόση εμβολιασμού και πάροδος 3 εβδομάδων ή αν έχετε ασθενήσει με COVID-19 τους 6 τελευταίους μήνες ή αν για αποδεδειγμένο ιατρικό λόγο αδυνατούν να εμβολιαστούν γίνεται αποδεχτό το Rapid Test 72 ωρών, όπως επίσης η είσοδος θα επιτρέπεται και στους κατόχους αρνητικού PCR Test 72 ωρών».