Με καλεσμένο έκπληξη τον Γιάννη Γκούμα το «Show must go on» και ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασαν όλη την αθλητική επικαιρότητα.
Ο πρώην διεθνής στόπερ και νυν προπονητής μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής με τη Σουηδία, τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Γιάννης Γκούμας αρχικά αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως πρέπει να επαναφέρει τη νοοτροπία του νικητή: «Πρέπει να μπει στο DNA του Παναθηναϊκού ότι πάει για πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είτε παίζει με τους Έφηβους είτε με τους καλύτερους παίκτες πρέπει να μπει στο DNA του ότι πάει για πρωτάθλημα. Ότι έχει μπει στο σκεπτικό των φιλάθλων το να βγούμε Ευρώπη εμένα δεν με ικανοποιεί».
Στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στην περίπτωση του Γιάννη Μπουζούκη τονίζοντας πως θα πρέπει να στηριχθεί από τον Παναθηναϊκό: «Θα στήριζα τον Μπουζούκη. Τον είχα στην Εθνική Ελπίδων, του έχω μιλήσει πολλές φορές. Φταίει και εκείνος. Είναι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να δουλέψει σκληρά. Εγώ, όμως, θα τον στήριζα γιατί πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες. Είναι κρίμα τα περισσότερα που βγαίνουν από τις ακαδημίες να τα αφήνουμε να φεύγουν ή να τα πουλάμε παίρνοντας τα τροφεία. Αυτό είναι το λάθος του Παναθηναϊκού».
Για τον Γιώργο Δώνη επεσήμανε: «Δεν άφησαν τον Δώνη να ολοκληρώσει το έργο του. Μόλις έφυγε ο Δώνης ήρθαν είκοσι ξένοι, έφυγαν άλλοι είκοσι. Δεν υπάρχει ένα πλάνο να στηριχθούν τα ελληνόπουλα και να πλαισιωθούν από καλούς ξένους. Σε δύο χρόνια αυτή η ομάδα θα ήταν έτοιμη».
Έπειτα εξέφρασε το παράπονό του για τη συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό του: «Σε όλη μου την καριέρα δεν φόρεσα άλλη φανέλα πέρα από εκείνη του Παναθηναϊκού. Με βάση την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό, δεν έχω την αντιμετώπιση που μου άξιζε από την διοίκηση», ενώ αργότερα είπε: «Πλήρωνα την κόντρα πολυμετοχικότητας – Βαρδινογιάννη, μέσω εμού χτυπούσαν την οικογένεια».
Τέλος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Είχα δεχτεί πρόταση από την Παρί, λάθος μου που δεν πήγα».