Καταστρώνει το πλάνο του για το ντέρμπι με την Ομόνοια ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος σκοπεύει να προχωρήσει σε τρεις τουλάχιστον αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μαυρίας, Αλεσάμι και Χάμπος Κυριάκου δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» θέση στην 11άδα, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες 1-2 αλλαγές. Οι δύο Γιοβάνοβιτς είναι πλέον διαθέσιμοι και το ερώτημα είναι αν είναι έτοιμοι να είναι βασικοί. Για τον γκολκίπερ Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς ίσως να μην υπάρχει μεγάλη σπουδή, με τον Δημητρίου να παραμένει στο τέρμα.

Αλλά η παρουσία του στόπερ Βούκασιν Γιοβάνοβιτς κρίνεται απαραίτητη από τη στιγμή που ο Φάνος Κατελάρης δεν προλαβαίνει το ντέρμπι. Μοναδική διαθέσιμη επιλογή είναι ο Ουέλιγκτον Νασιμέντο, ο οποίος έχει δεχτεί τα πυρά για τις ως τώρα εμφανίσεις του, με αποκορύφωμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Έτσι φαντάζει δύσκολο να αγωνιστεί στο πλευρό του Βαλεντίν Ρομπέρζ και απέναντι στην ΑΕΚ. Χωρίς τον Κατελάρη και με τον Νασιμέντο να προβληματίζει, μοναδική λύση είναι ο Γιοβάνοβιτς. Μένει να φανεί αν θα κριθεί έτοιμος για την 11άδα από τον προπονητή του.

Ειρήνη Σπυροπούλου