Η εικόνα της ΑΕΛ στο ξεκίνημα της σεζόν είναι καλή και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα πως θα είναι πρωταγωνίστρια και φέτος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αλλά η εικόνα δεν αρκεί, πρέπει να συνοδεύεται και από τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτά δίνουν βαθμούς. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας της Λεμεσού, η οποία δεν έχει πετύχει ακόμη δεύτερη σερί νίκη. Αυτή θα επιδιώξει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση μετά τη διακοπή.

Στόχος του Ντούσαν Κέρκεζ είναι να αποκτήσει σταθερότητα και στα αποτελέσματα η ομάδα του. Θέλει ένα καλό σερί μετά τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ πριν τη διακοπή για να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Η επόμενη τριάδα αγώνων θεωρείται κλειδί από αυτή την άποψη, αφού μετά την Ανόρθωση η ΑΕΛ παίζει με Εθνικός Άχνας και Άρη, δύο παιχνίδια από αυτά που θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Ο Βόσνιος τεχνικός καταστρώνει το πλάνο του για το ντέρμπι με την Ανόρθωση και περιμένει η ομάδα του να έχει μαζική στήριξη από τον κόσμο στο ματς αυτό.

Ειρήνη Σπυροπούλου