Η Ισπανία δεν κατάφερε να σηκώσει στο Σαν Σίρο το τρόπαιο του Nations League κόντρα στη Γαλλία, με το πολυσυζητημένο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ που χάρισε τον τίτλο στους τρικολόρ να αποτελεί το Νο1 θέμα στον ισπανικό Τύπο, ο οποίος έκανε λόγο για αδικία.

Εξοργισμένος είναι ο ισπανικός Τύπος με την απόφαση του διαιτητή και του VAR να μετρήσουν το καθοριστικό γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ που χάρισε τη νίκη στην Γαλλία επί των “ρόχας”.

Οι τρικολόρ επικράτησαν 2-1 της Ισπανίας στο Σαν Σίρο και κατέκτησαν το τρόπαιο του Nations League σ’ ένα παιχνίδι που είχε δράμα μέχρι το φινάλε. Το γκολ που καθόρισε το παιχνίδι ήταν αυτό του Εμπαπέ στο 80ο λεπτό, σε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ισπανίας.

Αν και ο Γάλλος σταρ είναι όντως πιο μπροστά απ’ τον προτελευταίο Ισπανό παίκτη την στιγμή όταν ο Ερναντέζ τον τροφοδοτεί, ο VAR μέτρησε το γκολ, καθώς ο Έρικ Γκαρθία έκανε ηθελημένη επαφή με την μπάλα πριν εκείνη φτάσει στον Εμπαπέ.

Παρόλα αυτά, ο Τύπος στην Ισπανία είναι καζάνι που βράζει, με τα πρωτοσέλιδα (11/10) να κάνουν λόγο για αδικία και να καυτηριάζουν την απόφαση του VAR, γράφοντας πως “καταστρέφουν το ποδόσφαιρο”.

MARCA: “Καταστρέφουν το ποδόσφαιρο”

Το πρωτοσέλιδο της MARCA (11/10/21)
Το πρωτοσέλιδο της MARCA (11/10/21)

AS: “Χωρίς τρόπαιο, αλλά με μέλλον”

Το πρωτοσέλιδο της AS (11/10/21)
Το πρωτοσέλιδο της AS (11/10/21)

Mundo Deportivo: “Πλήγμα”

Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo (11/10/21)
Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo (11/10/21)

SPORT: “Αδικία”

Το πρωτοσέλιδο της SPORT (11/10/21)
Το πρωτοσέλιδο της SPORT (11/10/21)