Είμαστε, οι άντρες, τυχεροί. Πολύ τυχεροί: στη χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλές εντυπωσιακές γυναίκες, με αναλογίες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, όμορφες σε σημείο που να κάνεις επανειλημμένα τον σταυρό σου και ούτω καθεξής.

Σωστό: οι Ελληνίδες είναι πάρα πολύ όμορφες γυναίκες και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και οι πιο αδιάφορες πέτρες.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κορίτσια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, καθώς έχουν αυτό το κάτι παραπάνω που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Ξεκάθαρα μία από αυτές είναι και η Μαριάννα Καλλέργη. Η αθλήτρια πολεμικών τεχνών που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο “Survivor” του ΣΚΑΪ (το πρώτο που προβλήθηκε μετά από το παρθενικό του MEGA, στο οποίο νικητής ήταν ο Ντάνος) είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες, με πρόσωπο και κορμί να βρίσκονται σε σπάνια αρμονία.

Η πανέμορφη και γυμνασμένη Μαριάννα, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές λήψεις από εκείνες που σε κάνουν να πατάς αυτομάτως το like και την καρδούλα, χωρίς καν να το σκεφτείς.

Εν συνεχεία, απλά θαυμάζεις μέχρις ότου ν’ αλλάξει η μέρα, η βδομάδα, η εποχή.

Νομίζετε πως τα παραλέμε;

Δείτε παρακάτω τις φωτό της εκθαμβωτικής κ. Καλλέργη και το συζητάμε εκ νέου: