Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας μίλησε ξανά για την Παρί Σεν Ζερμέν και ισχυρίστηκε πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο γαλλικός σύλλογος παραβιάζει το Financial Fair Play και ο Αλ – Κελαΐφι καταφέρνει να ξεφεύγει.
«Μπορώ να σας δείξω με αριθμούς τον τρόπο που ξεγελά το Financial Fair Play. Ακόμα και πριν από τον Μέσι η Παρί δήλωνε 40% μεγαλύτερα έσοδα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από σπόνσορες», είχε πει μεταξύ άλλων.
Οι δηλώσεις του έκαναν έξαλλο τον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του Τέμπας, τονίζοντας ότι οι Παριζιάνοι δεν ξοδεύουν περισσότερα χρήματα απ’ ότι κανονικά τους επιτρέπεται.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάει για εμάς, είναι πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος, δεν έχει καμία σχέση με την Παρί. Πολλοί μιλούν για τα ποσά που ξοδεύτηκαν. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η Παρί δεν επενδύει περισσότερα χρήματα από ότι πρέπει κι από άλλους συλλόγους με υψηλά χρέη. Γιατί μας επιτίθεται ο Τέμπας; Απαντάμε μόνο στην UEFA και στη Ligue 1, όχι στη La Liga. Ο μόνος παίκτης που πληρώσαμε (στην τελευταία μεταγραφική περίοδο) είναι ο Ασράφ Χακίμι (60 εκατομμύρια ευρώ) και επίσης ο Νούνο Μέντες (δανεικός με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 40 εκατομμυρίων ευρώ), το οποίο είναι ένα μεγάλο ταλέντο», τόνισε χαρακτηριστικά στο φεστιβάλ της Gazzetta dello Sport, ο Λεονάρντο.