Η περίπτωση του Αργύρη Γιαννίκη είναι μία από αυτές που εξετάζονται από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ για τη διαδοχή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ανοιχτό για ξένο προπονητή, δεν προχωρούν οι περιπτώσεις Γιώργου Δώνη και Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ΑΕΚ σε μία γνώριμη διαδικασία, της αναζήτησης προπονητή μεσούσης της σεζόν. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανήκει στο παρελθόν, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ήδη στα χέρια τους μια (μικρή) λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του 51χρονου Σέρβου.

Το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα, όπως αναφέρθηκε και στη Game Night, χωρίς οι επιλογές της ομάδας να περιορίζονται εκεί. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, αφού δεν βρήκε ομάδα της αρεσκείας του σε αυτό το διάστημα.

Δύο Έλληνες που έχουν ξαναδουλέψει στο παρελθόν στην Ένωση και είναι επίσης ελεύθεροι είναι ο Γιώργος Δώνης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι δύο περιπτώσεις συζητήθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας, όμως δεν θα προχωρήσουν.

Αντιθέτως, δεν αποκλείεται να εξεταστούν σοβαρά ονόματα ξένων προπονητών, αν τελικά δεν κερδίσει πόντους ούτε ο Γιαννίκης.

Το βέβαιο είναι ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα καταλήξουν στη διάδοχη κατάσταση πολύ σύντομα και ει δυνατόν πριν από την επανέναρξη της Super League Interwetten.