Ντέρμπι με τα όλα του είδαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος futsal το οποίο δεν ανέδειξε νικητή. ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια εξήλθαν ισόπαλοι 4-4 σε μια ματσάρα διαφήμιση του αθλήματος.
Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Ομόνοιας Τάσος Σκαμπύλης μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και τόνισε ότι στο πράσινο στρατόπεδο τους αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση αυτή η ισοπαλία.
«Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση γιατί από το 3-0 που χάναμε το κάναμε 4-3, μπορούσαμε να μεγαλώσουμε το σκορ και αντ’ αυτού ισοφαριστήκαμε. Πάντα ο στόχος ο δικός μας είναι η νίκη αλλά αυτή η ισοπαλία δεν θεωρώ ότι είναι άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα του ΑΠΟΕΛ. Συνεχίζουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος, είναι μεγάλο το πρωτάθλημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Χωρίζεις σε δύο μέρη το παιχνίδι; «Μπορεί από την εξέλιξη του σκορ να φαίνεται ότι το ματς ήταν χωρισμένο σε δύο κομμάτια αλλά δεν ήταν έτσι. Το ΑΠΟΕΛ σκόραρε από δικά μας λάθη στο α’ ημίχρονο τα οποία δεν τα συνηθίζουμε. Είχαμε κι εμείς τις δικές μας ευκαιρίες. Μετά τα γκολ το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και στο φινάλε του α’ μέρος ανεβάσαμε κι εμείς στροφές».
Ποια ήταν τα σημαντικά σημεία που έκριναν τον αγώνα; «Το γκολ που πετύχαμε και μειώσαμε πριν από το ημίχρονο ήταν σημαντικό στο να μπορέσει να γυρίσει το παιχνίδι. Σημαντικό και το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου όταν ισοφαρίσαμε. Αυτά προς την θετική μεριά για εμάς. Αρνητικό σημαντικό σημείο το γεγονός ότι μετά το 4-3 δεν καθαρίσαμε το ματς, πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε με βάση τις ευκαιρίες».
Πως περιμένεις να εξελιχθεί το φετινό πρωτάθλημα; «Όπως είδα τις ομάδες θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η ΑΕΛ είναι πολύ δυνατή, το ίδιο και η Ανόρθωση παρά το γεγονός ότι έχασε εύκολα. Το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ και είναι ενισχυμένο με πέρσι, ενώ είμαστε κι εμείς. Είναι και η ΑΕΚ την οποία κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει».

Χρίστος Χρίστου