Η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε τις αυξημένες πιθανότητες που έχει για να εξασφαλίσει την παρουσία τους στους φετινούς τελικούς της WTA.

Στη media day της ενόψει της έναρξης του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε τις αυξημένες πιθανότητες που έχει για να εξασφαλίσει την παρουσία τους στους φετινούς τελικούς της WTA.

Η 26χρονη Ελληνίδα, δήλωσε φρέσκια και έτοιμη να τα δώσει όλα στο τουρνουά της Καλιφόρνια, έχοντας πολύ μεγάλο κίνητρο ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα ήταν τρελό και ταυτόχρονα χαζό να έλεγα αυτή τη στιγμή πως δεν έχω κίνητρο, διότι είμαι κοντά και προσπαθώ να φτάσω σε έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της καριέρας μου.

Θέλω να βρεθώ στους τελικούς της WTA και αυτό το διάστημα είμαι πολύ πιο ενθουσιώδης από όσο ήμουν την 1η εβδομάδα του 2021.

Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, ξέρω ότι οι άλλες τενίστριες είναι κουρασμένες, ξέρω ότι είναι λίγες οι αθλήτριες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμένα πλέον. Ξέρω επίσης, ότι με μερικές καλές εμφανίσεις, θα τα καταφέρω.

Ο στόχος αυτός, να βρεθώ στους τελικούς, δεν μου προσδίδει επιπλέον άγχος και πίεση. Ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω και γι’ αυτό το κίνητρό μου είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Αισθάνομαι φρέσκια, ερχόμενη στην Καλιφόρνια. Παίρνω έξυπνες αποφάσεις με βάση τις προπονήσεις μου και την ξεκούρασή μου, έτσι ώστε να είμαι σε εγρήγορση μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Είναι πολύ όμορφο το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ και μπορώ να μαζέψω μερικούς πολύ σημαντικούς πόντους, ώστε να εξασφαλίσω την παρουσία μου στα WTA Finals”.